laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Bezoek onze 50+ boerderijcamping in Kessel

Bent u op zoek naar een boerderijcamping in Limburg voor ouderen vanaf 50+? Dan bent u bij boerderijcamping De Oda Hoeve op het juiste adres. Ouderen en bejaarden kunnen op onze boerderij kamperen, maar ook kinderen zijn welkom. De campingboerderij is voorzien van alle gemakken en houdt rekening met minder valide ouderen en bejaarden. Genieten is op deze boerencamping Limburg onvermijdelijk!

Faciliteiten boerderijcamping 50+

Met uitzicht op het pittoreske dorpje Kessel kunnen ouderen 50 plus kamperen op een van onze ruime plaatsen bij de boerderij. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, riolering en een watertappunt. Het sanitair op de boerderijcamping 50+ is goed verzorgd en ingericht voor minder valide ouderen. Op een boerderij kamperen met ouderen van 50 plus is natuurlijk niet compleet zonder een jeu de boules baan. Verder kunt u op de bejaardencamping tv kijken op een groot scherm, biljart, dart en gezelschapsspellen spelen en gebruik maken van draadloos internet.

Boerderij kamperen activiteiten

Ouderen/50 plussers hoeven geen uren na te denken over een leuke activiteit, want op onze boerderij-camping zijn genoeg activiteiten. Speciaal voor ouderen, 50 plussers en bejaarden! Als u op de boerderij aan het kamperen bent kunt u deelnemen aan een workshop. Ook organiseren wij huifkartochten voor alle ouderen, 50 plussers en bejaarden. We bezoeken o.a. een paardenmelkerij, wijnhuis en bierbrouwerij. Ten slotte zijn er ook live muziekavonden op onze boerderijcamping. Zo maken wij uw vakantie op onze seniorencamping / 50 plus camping in Kessel onvergetelijk.

Fiets-/wandelroutes voor bejaarden

Vanaf de seniorencamping in Limburg kunt u fietsroutes en wandelroutes volgen, die meestal via het knooppuntensysteem gaan. Via deze knopen kunnen ouderen van 50+ vanaf de boerderijcamping zelf een route uitstippelen. Tevens is er ‘De Agro Tour route Peel en Maas’ en ‘Het Maas-Schwalm-Nettepad’.

Reserveer op de bejaardencamping boerderij!

Wilt u op de boerderij kamperen voor ouderen/55 plus? Neem gerust contact op met onze boerderijcamping 50+, of download de brochure of bekijk de film van onze mooiste camping voor 50-plussers op de boerderij!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen