077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

50+ Boerderij camping

Bent u op zoek naar een boerderijcamping voor ouderen vanaf 50+? Dan bent u bij boerderijcamping De Oda Hoeve op het juiste adres. Ouderen en bejaarden kunnen op onze boerderij kamperen, maar ook kinderen zijn welkom. De campingboerderij is voorzien van alle gemakken en houdt rekening met minder valide ouderen en bejaarden. Genieten is hier onvermijdelijk!

Faciliteiten boerderijcamping 50+

Met uitzicht op het pittoreske dorpje Kessel kunnen ouderen 55 plus kamperen op een van onze ruime plaatsen bij de boerderij. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, riolering en een watertappunt. Het sanitair op de boerderijcamping 50+ is goed verzorgd en ingericht voor minder valide ouderen. Op een boerderij kamperen met ouderen van 55 plus is natuurlijk niet compleet zonder een jeu de boules baan. Verder kunt u op de bejaardencamping tv kijken op een groot scherm, biljart, dart en gezelschapsspellen spelen en gebruik maken van draadloos internet. Groepsaccommodatie bieden wij ook aan op onze bejaarden camping boerderij, zie meer info bij ‘groepsaccomodatie’.

Boerderij kamperen activiteiten

Ouderen/55 plussers hoeven geen uren na te denken over een leuke activiteit, want op onze boerderij-camping zijn genoeg activiteiten. Speciaal voor ouderen, 55 plussers en bejaarden! Als u op de boerderij aan het kamperen bent kunt u deelnemen aan een workshop. Ook organiseren wij huifkartochten voor alle ouderen, 55 plussers en bejaarden. We bezoeken o.a. een paardenmelkerij, wijnhuis en bierbrouwerij. Ten slotte zijn er ook live muziekavonden op onze boerderijcamping.

Fiets-/wandelroutes voor bejaarden

Vanaf de boerderijcamping kunt u fietsroutes en wandelroutes volgen, die meestal via het knooppuntensysteem gaan. Via deze knopen kunnen ouderen van 55+ vanaf de boerderijcamping zelf een route uitstippelen. Tevens is er ‘De Agro Tour route Peel en Maas’ en ‘Het Maas-Schwalm-Nettepad’.

Reserveer op de bejaardencamping boerderij!

Wilt u op de boerderij kamperen voor ouderen/55 plus? Neem gerust contact op met onze boerderijcamping 50+, of download de brochure of bekijk de film van onze boerderijcamping!

 

Maandarrangementen April en September klik hier