Gratis WiFi SVR camping CC card

50+ camping Oda Hoeve

In hartje Limburg tussen de boerderijen, akkers en natuur vindt u echte rust. Op de grens van Midden- en Noord-Limburg in het land van de Peel tussen Roermond en Venlo treft u het dorpje Kessel, waar 50+ camping Oda Hoeve gelegen is. Sinds 2001 wordt deze camping met veel zorg en liefde gerund door Harry en Ine Willems. Naast een 50+ camping is Oda Hoeve ook een boerderijcamping, waar u kunt deelnemen aan verschillende activiteiten.

Activiteiten op de 50+ camping

Bij Oda Hoeve kunt u talloze activiteiten ondernemen, op de boerderij is immers altijd wat te doen! Ontdek zelf wat er allemaal gebeurt op een boerderij bij het vervaardigen van producten zoals eieren, zuivel en vlees. Daarnaast kunt u nog meedoen met allerlei andere activiteiten zoals een huifkarrentocht, excursie of een muziekavond. Bij Oda Hoeve heerst dus rust, maar zeker geen verveling! Niet alleen de activiteiten bij Oda Hoeve zijn noemenswaardig, ook de sfeer is altijd erg prettig. Iedereen moet zich hier thuis voelen.

Sfeer op deze 50 plus camping

Het is misschien wel het belangrijkste aspect van een camping: de sfeer die er heerst! Op deze 50+ camping hangt een kleinschalige, gezellige sfeer. U kunt heerlijk genieten van de gezelligheid, rust en activiteiten. De camping is omgeven door een mooie natuur, waar verschillende fiets- en wandelroutes doorheen lopen. U kunt bijvoorbeeld gaan knopen lopen en zelf uw route bepalen. Hierdoor zult u vele mooie plekjes ontdekken.

Boeken

Bent u op zoek naar een 50 plus camping of toe aan rust en onthaasting? Neem dan contact met ons op! U kunt ook onze brochure downloaden voor extra informatie. We streven ernaar om uw bezoek tot een groot succes te maken en we verwelkomen u graag op Boerderijcamping Oda Hoeve in Kessel!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen