077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping

Campingliefhebbers opgelet!

Het maakt niet uit welke tijd van het jaar het is, een weekendje of weekje op de camping betekent altijd genieten en tot rust komen. Ook op camping Oda Hoeve, een boerderijcamping gelegen in het midden van Limburg. De camping ligt midden in de natuur en u heeft hier altijd een prachtig uitzicht.

Daarnaast is onze camping aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie, waardoor je op de camping zit bij een boerderij. Er zijn genoeg voorzieningen waardoor u nog meer kunt genieten van uw kampeervakantie! De camping bevindt zich in een mooie omgeving waar genoeg te wandelen en te fietsen valt. Daarnaast zijn er meerdere bezienswaardigheden en ook zijn er een paar dorpjes dichtbij voor al uw boodschappen en eventuele extra benodigdheden.

Kamperen in Limburg

Op de camping zelf bent u verzekerd van een ruime plaats met voorzieningen zoals water, elektriciteit en zelfs een riolering die u aan kunt sluiten op uw caravan. Er zijn schone douches en wc`s, met voorzieningen voor mindervaliden. Onze camping heeft ook een recreatieruimte waar u gezellig een spelletje of een potje biljart kunt spelen. Verder kan een jeu-de-boulesbaan natuurlijk niet ontbreken op een camping. Bij camping Oda Hoeve kunt u daarom ook een balletje gooien!

Maakt u zich geen zorgen over activiteiten op camping Oda Hoeve, want wij organiseren verschillende huifkartochten, muziekavonden en er worden workshops gegeven. Vermaak voor jong en oud dus!

Begin nu met het genieten van het buitenleven op een camping en breng snel een bezoek aan Oda Hoeve. Dan bent u verzekerd van een geslaagde kampeervakantie!

 

Maandarrangementen April en September klik hier