077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Kampeer vakantie

Waar kunt u voor een kampeervakantie nu beter terecht dan op camping Oda Hoeve in Midden-Limburg?

Kampeervakantie bij de boer

Met een kampeer vakantie bij Oda Hoeve verblijft u op een kampeerterrein bij de boer. U verblijft midden in de natuur. De boerderijcamping ligt tussen het natuurgebied `Slawin` en de Heldense Bossen. Dat betekent heerlijk fietsen en wandelen voor de liefhebbers! Bovendien bent u tijdens een kampeervakantie bij ons verzekerd van een gunstige ligging en een ruime kampeerplaats, evenals elektriciteit, water aan- en afvoer.

Recreatie en vermaak voor de kampeerder

Een kampeervakantie is niet compleet zonder het nodige vermaak. Daarom heeft Oda Hoeve een recreatieruimte met verschillende voorzieningen. Zo kunt u tijdens uw vakantie gebruik maken van onze gratis draadloze internetverbinding en de nodige gezelschapsspellen. Er is een biljarttafel aanwezig en u kunt de ballen op onze jeu-de-boulesbaan een keer lekker laten rollen. Naast deze mogelijkheden zijn er ook verschillende activiteiten om uw kampeervakantie nóg leuker te maken. Er worden diverse workshops gegeven waar u uw creativiteit tot leven kunt laten komen en u kunt deelnemen aan excursies en huifkartochten!

Voor alle mogelijkheden en de beschikbaarheid kunt u een kijkje nemen op onze website. Oda Hoeve staat garant voor een geslaagde kampeervakantie!

 

Maandarrangementen April en September klik hier