077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Senioren camping

Oda Hoeve, een senioren camping met de juiste voorzieningen

Het blijkt tegenwoordig aardig lastig te zijn om een kwalitatief goede seniorencamping te kunnen vinden. Gelukkig biedt Oda Hoeve hier een uitstekende oplossing voor. Zo bieden wij o.a. ouderenreizen aan. Daarnaast is onze camping niet alleen een rustige verblijfplaats, maar tevens voorzien van de juiste faciliteiten voor een vredige kampeervakantie speciaal voor 50-plussers. Oda Hoeve heeft deze senioren camping geschikt gemaakt voor ouderen door speciale uitgebreide sanitaire voorzieningen te plaatsen voor mindervaliden. Zo is niet alleen de bereikbaarheid van deze voorzieningen geoptimaliseerd, maar kunnen deze ook gemakkelijk worden gebruikt door de mindervaliden. Daarnaast zijn alle campingplaatsen, die zich op deze camping bevinden, voorzien van de benodigde elektriciteit, water en rioleringaansluitingen.

Een autovrije seniorencamping

Naast alle bovengenoemde voorzieningen, beschikt de vakantieboerderij voor bejaarden ook nog over een nabijgelegen parkeerplaats vlak naast de campingplaatsen. Hierdoor is de senioren camping autovrij gemaakt, waardoor het een stuk veiliger is voor zowel ouderen als voor kinderen. U hoeft ook niet lang te slepen met uw koffers. Door deze voorziening is Oda Hoeve geschikt voor de gehele familie, zowel van jong tot oud. Als echte 50+ boerderijcamping is Oda Hoeve uitgerust met een recreatieruimte boordevol met allerlei leuke activiteiten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld op uw gemak een potje biljart spelen met de andere gasten van de camping. Verder is er ook nog een televisie en een radio aanwezig, zodat u altijd op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws. Op de televisie worden ook regelmatig speciale evenementen, zoals bijvoorbeeld een sporttoernooi, uitgezonden. Daarnaast beschikt de recreatieruimte ook over allerlei gezelschapsspelletjes, waar u samen met uw familie en/of andere gasten gebruik van kunt maken. Als u op zoek bent naar ander vertier, dan kunt u ook gebruikmaken van de jeu de boules baan, want wees eens eerlijk, een echte seniorencamping hoort in het bezit te zijn van deze baan.

Actief meedoen kan ook op de senioren camping!

Naast al het vermaak dat hierboven beschreven staat, kun u ook nog deelnemen aan alle verschillende activiteiten die door de groene natuur senioren camping georganiseerd worden. Zo kunt u bijvoorbeeld meedoen aan diverse workshops, excursies en huifkartochten. Tevens worden er ook regelmatig muziekavonden georganiseerd op de camping zelf. Hier wordt vaak invulling aan gegeven door de plaatselijke muzikanten, zoals bijvoorbeeld de boerenkapel. Tijdens deze muziekavonden heerst er een ontspannen en intieme sfeer, waardoor u nog meer het vakantiegevoel ervaart.

Helemaal tot rust komen in de natuur bij Oda Hoeve

Oda Hoeve beschikt over een hele mooie en natuurlijke omgeving op en rondom de camping. U bent verzekerd van deze mooie landelijke omgeving, aangezien de seniorencamping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Deze garandeert dat de camping bij een landelijke boerderij hoort. Als u tijdens uw vakantie gebruik wilt maken van diverse fiets- en wandelroutes, die naar bijzondere bezienswaardigheden leiden, dan is Oda Hoeve zeker geschikt voor u. Zodra u de senioren camping verlaat kunt u namelijk al kiezen uit verschillende routes. U kunt dus iedere dag een andere route lopen als u dit graag zou willen. Wilt u weten wat er nog meer te doen is op en rondom seniorencamping Oda Hoeve? Neem dan contact met ons op.

 

Maandarrangementen April en September klik hier