laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Leuke activiteiten in een prachtige omgeving

Genieten van de stilte, rust, natuur en de schitterende omgeving: het kan allemaal op Camping Oda Hoeve. Maar houdt u ook wel van gezelligheid en gaat u er graag op uit? Bij Oda Hoeve organiseren wij regelmatig diverse activiteiten voor volwassenen. Van gezellige spelletjesavonden tot gezamenlijke huifkarttochten en andere excursies. De camping biedt vele activiteiten die aansluiten op de doelgroep van de camping, namelijk voor volwassenen en ouderen. In de verdere omgeving is er er genoeg te verkennen, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Activiteiten voor elke interesse

Bent u een écht gezelligheidsmens en houdt u van een levendige omgeving? Dan zit u bij SVR Camping Limburg, Oda Hoeve, goed! Hier worden namelijk vele activiteiten georganiseerd zoals kampvuuravonden, barbecues en livemuziek optredens. Om te lachen, gieren, brullen kunt u zich inschrijven voor de oud Hollandse spelen of waag uw kansen tijdens een bingoavond. Daarnaast is er iedere woensdagavond een frietwagen op ons terrein te vinden. Ook in de omgeving is namelijk ook van alles te beleven. Door de centrale ligging in het Limburgse landschap bevindt u zich binnen steenworp afstand van talloze wandel- en fietspaden. Ook een excursie naar de Limburgse bierbrouwerij Lindeboom en vissen in de viswateren is binnen handbereik.

De wandel- en fietscamping van het land

Camping Oda Hoeve wordt regelmatig gezien als de parel van het fietsen en wandelen. Deze reputatie heeft het te danken aan de centrale ligging in het wandel- en fietsnetwerk van Limburg. Door de ruime keuze uit diverse routes is er altijd een pad die aansluit op uw wensen en niveau. Er liggen meerdere dorpjes en steden in de omgeving die uitstekend geschikt zijn voor een tussenstop of eindpunt. Meer weten over de wandel- en fietsroutes in de omgeving van Camping Oda Hoeve? Bekijk hier het routenetwerk in de omgeving.

Bent u geïnteresseerd in boerderijcamping Oda Hoeve of heeft u vragen over de activiteiten? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het online contactformulier.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen