laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Vakantieboerderij voor bejaarden

Camping Oda Hoeve is een boerderij voor bejaarden; een gezellige vakantieboerderij, speciaal aangepast voor bejaarden. Bij ons hoeft u zich niet druk te maken om speciale voorzieningen, want dat hebben wij al voor u aangepast. Tevens zit u met de vakantie boerderij midden in de natuurlijke omgeving van Limburg.

Faciliteiten op de camping

Doordat de vakantie boerderij voor bejaarden is opgezet, is de camping relatief rustig. Er zijn ruime campingplaatsen en deze zijn voorzien van elektriciteit, watertappunten en een riolering. Het sanitair op de bejaarden vakantieboerderij in Limburg hebben wij aangepast voor minder valide personen. De camping is autovrij, zodat u kunt genieten van uw vakantie op de boerderij. De parkeerplaats is iets verderop, maar u hoeft helemaal niet ver te lopen naar uw auto. Ondanks de rust op de boerderij is er genoeg te beleven. Speciaal voor de bejaarden in Limburg hebben wij een jeu de boules baan aangelegd, kan men darten en is er een biljarttafel. Ook zijn er vele gezelschapsspellen en is er een groot tv-scherm om bijvoorbeeld voetbal op te kijken. Wilt u internetten op de vakantieboerderij? Er is draadloos internet. Er zijn ook groepsaccommodaties.

Activiteiten bejaardenvakantie

Tijdens uw bejaardenvakantie op de boerderij kunt u veel activiteiten ondernemen. Op onze vakantieboerderij organiseren wij bijvoorbeeld workshops en live muziekavonden. U kunt ook een tocht maken met de huifkar, die speciaal voor onze bejaarde campinggenoten door Limburg reist. We zullen de mooie natuur, een paardenmelkerij, een wijnhuis en een bierbrouwerij bezichtigen. Ook kunt u tijdens uw vakantie op de boerderij de fiets- of wandelroutes door de natuur volgen. Via het zogenaamde knooppuntsysteem kiest u zelf de leukste route uit, of u maakt gebruik van ‘De Agro Tour route Peel en Maas’ of ‘Het Maas-Schwalm-Nettepad’.

Reserveer uw vakantie op de boerderij

Voor de leukste bejaarden vakantieboerderij bent u bij ons op het juiste adres. Neem dus snel contact op en boek uw bejaarden vakantie op onze boerderij; een geweldige herinnering voor later!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen