laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Unieke bezienswaardigdeden op een steenworp afstand

In het maasdorp Kessel maar ook in de verdere omgeving zijn meer dan voldoende bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn. Zoals onder andere het in 2015 van een ruïne gerenoveerde kasteel de Keverberg (Kessel), de Sint-Anthoniusmolen (Kessel) Bezoek aan het Historisch stadje Bruggen (D) net over de grens bij Swalmen, de kasteeltuinen in Arcen maar ook een boottocht over de Maas waar het prachtige Noord-Midden Limburgse landschap met de mooie dorpjes bekeken kan worden. Of een wandeling door Nationaal Park de Groote Peel in Ospel is zeker de moeite waard. Zo is er in de omgeving nog veel meer te zien en te beleven. Dit is allemaal makkelijk te bereiken via de moderne fiets en wandelknooppunten.

Omgeving Kessel bezienswaardighedenOmgeving KesselBezienswaardigheden KesselBezienswaardigheden omgeving KesselKessel en omstrekenRivier de Maas omgeving KesselWandelen omgeving KesselKessel Beesel

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen