Gratis WiFi SVR camping CC card

Logeren op een boerencamping in Limburg

Een verblijf op een boerencamping in Limburg is een bijzondere manier van genieten van uw vakantie. Een vakantie op een boerencamping is een ervaring vol rust, maar juist ook vol belevenissen die u normaal niet meemaakt. Zeker niet wanneer u het stadse leven gewend bent. Juist daarom is het zo leuk een bezoek te brengen aan een boerencamping.

Rust en bosrijke omgeving

Oda Hoeve in het Limburgse Kessel is opgericht in 2001 en is een echte boerencamping. Hier kunt u genieten van rust en de bosrijke omgeving. Vanuit Oda Hoeve kunt u gebruik maken van de vele fiets- en wandelroutes (knooppuntensysteem) om een mooi stukje Limburg te ontdekken. Oda Hoeve in Limburg beschikt over faciliteiten die uw verblijf zeer aangenaam zullen maken. Onze douches en toiletten zijn van een perfecte kwaliteit en worden zeer goed schoon gehouden. Daarnaast zult u zich nooit vervelen. Wat dacht u van een gezellige huifkartocht? Of een bezoekje aan de plaatselijke paardenmelkerij?

Geniet op een boerencamping

Wilt u graag een bezoekje brengen aan boerencamping Oda Hoeve in Limburg en tevens genieten van de fiets- en wandelroutes? Lees dan snel verder op deze website. Wij zijn verder te bereiken via de telefoon: 077-462 13 58 of anders via de mail: info@odahoeve.nl. Hopelijk horen we snel van u!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen