laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Wij behoren tot de beste boerencampings in Zuid-Limburg

Senioren kiezen uit de vele mogelijke campings steeds vaker voor een boerencamping in Zuid-Limburg. Deze populariteit is duidelijk terug te zien: het aantal senioren dat gaat kamperen op een boerderij in Zuid-Limburg is verdubbeld. Camping Oda Hoeve is een SVR camping in Limburg en is een van deze gezellige seniorencampings in Zuid-Limburg. De boerencamping is bovendien speciaal ingericht voor senioren.

Faciliteiten kamperen senioren

Op onze 50+ boerderijcamping in Zuid-Limburg zijn alle faciliteiten aanwezig. Er zijn ruime plaatsen om te kamperen voor senioren op onze boerderij en de boerencampingplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, riolering en een watertappunt. Het sanitair is goed verzorgd en ingericht voor de senioren op onze boerderij. Groepsaccommodatie is ook mogelijk op onze boerencamping.

Kies voor een prachtcamping

Voor senioren die kamperen op onze boerencamping in Zuid-Limburg, zijn er genoeg leuke dingen te doen. Wij hebben de gezelligste boerencamping voor senioren van alle boerencampings in Zuid Limburg: er is een jeu de boules baan, een groot televisiescherm, een biljarttafel, een dartbord en wij hebben veel gezelschapsspellen voor de senioren op onze camping. Er is ook draadloos internet aanwezig.

Uiteenlopende activiteiten op boerencamping Oda Hoeve

Tijdens het kamperen op onze boerderijcamping kunnen senioren in Zuid-Limburg deelnemen aan workshops, maar ook aan prachtige excursies en huifkartochten. Met de huifkartochten komen wij met de senioren langs andere boerencampings in Zuid-Limburg en bezoeken wij onder andere een paardenmelkerij, bierbrouwerij en een wijnhuis. Ten slotte is er livemuziek tijdens het kamperen.

Fiets- en wandelroutes

Vanaf de boerencamping Limburg plaatsen op de boerderij kunnen de senioren fietsen en wandelen door Zuid-Limburg. Via het knooppuntensysteem kunnen senioren de prachtige omgeving van Zuid-Limburg verkennen en zelf een route uitstippelen.

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u een plek op de leukste kampeerboerderij van alle seniorencampings in Zuid-Limburg? Reserveer dan snel en kom kamperen bij de boer met senioren op de gezelligste boerderij in Zuid-Limburg!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen