laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Camping nabij de bossen: Oda Hoeve

De sfeervolle camping Oda Hoeve ligt dichtbij de schitterende Heldense bossen, alsmede in de buurt van het natuurgebied Slawin. Het grote voordeel van Oda Hoeve is dat het niet midden in het bos ligt, waardoor u beschikt over een open en zonnige campingplaats. Binnen enkele ogenblikken bevindt u zich echter in het prachtige natuurgebied Slawin of in de Heldense bossen. Daardoor heeft deze boscamping het beste van twee werelden: magnifieke natuur en lichte, open en zonnige campingplaatsen.

Een geweldige kampeerervaring

Oda Hoeve beschouwt zichzelf als een boscamping omdat de camping dichtbij het bos ligt. Wij waarderen de frisse lucht en mooie natuur, daarom hebben wij ervoor gekozen om de camping autovrij te houden. U kunt uw auto kwijt op een parkeerplaats aan het begin van de camping. Onze campingplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en er is een aansluiting voor de riolering. Daarnaast heeft elke plaats een watertappunt. Vervelen is er niet bij wanneer u kampeert bij Oda Hoeve. Er is een recreatieruimte die voldoende vertier biedt voor jong en oud. Er is een tv, een biljarttafel en een jeu de boule baan. Ook organiseert Oda Hoeve excursies, huifkartochten en workshops. Er zijn zelfs live-muziekavonden waar u naartoe kunt!

De voordelen van een boscamping nét buiten de bossen

Omdat Oda Hoeve een boscamping is die nabij het bos ligt in plaats van midden in het bos, kunt u veel langer genieten van de zon. Het open karakter van de camping is een absoluut pluspunt en u zult er zich zeker veilig en thuis zult voelen. Doordat de bossen en het natuurgebied op een steenworp afstand van de camping liggen, bent u echter binnen een mum van tijd in de vrije natuur. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes en daarnaast is het mogelijk om te vissen. Een vakantie op onze boscamping is dus iets wat u beslist meegemaakt moet hebben! Twijfel dus niet en ga kamperen in Limburg nabij de bossen, ga kamperen bij Camping Oda Hoeve.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen