laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Bekijk onze camper camping

Als u met de camper op een camping verblijft, is het wel zo fijn dat u op de camping voldoende ruimte heeft. Reizen met een camper heeft als voordeel dat u met een heel compacte uitrusting overal naartoe kunt rijden. Bij een tussenstop of vakantie wilt u dan wel wat meer ruimte om te kunnen bewegen, dus is het prettig als de plaats voor uw camper op de camping lekker ruim is. Oda Hoeve is een mooie en bekende camper camping met ruime plaatsen voor een onvergetelijke vakantie.

Aan ruimte geen gebrek

Elke camper op camping Oda Hoeve krijgt voldoende ruimte. Bij Oda Hoeve heeft u dan ook gegarandeerd mooi uitzicht over het groene gras en de rustige, natuurlijke omgeving rondom de campingplaats. Een caravan die voor uw ‘terrasje’ staat geparkeerd, komt bij Oda Hoeve niet voor. U bent op vakantie, dus dan wilt u kunnen genieten van uitzicht en dat begrijpen wij.

Faciliteiten voor uw camper op de camping

Niet elke camper is luxueus ingericht en niet elke camper heeft allerlei vernuftige voorzieningen. Bij uw verblijf met uw camper op camping Oda Hoeve heeft u echter alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Zo zijn er diverse toiletten en douches op de camping, die dagelijks goed worden schoongemaakt. Is het fris buiten? Dan worden de toiletten en douches verwarmd. In de recreatieruimte kunt u binnen een drankje en hapje nuttigen en diverse spellen spelen. U kunt er darten, biljarten, sportuitzendingen kijken op een groot scherm én u kunt er genieten van livemuziek tijdens één van de vele muziekavonden. Op de plaats van uw camper biedt camping Oda Hoeve een watertappunt, elektriciteit van 6 ampère, riolering die aan te sluiten is op uw camper, verharde staanplaatsen en gratis internet via wifi.  

Gezellige activiteiten

Als u tijdens de stop met uw camper op de camping behoefte heeft aan leuke en gezellige activiteiten, treft u het helemaal bij Oda Hoeve. Er is namelijk van alles te doen! U kunt zelf eenvoudig eropuit gaan vanuit de camping, maar er worden ook leuke dagtochten georganiseerd vanuit de camping. Een leuke manier om uw horizon te verbreden en andere vakantiegangers te leren kennen!

Lees verder op onze website over de activiteiten en wat de omgeving u biedt of verzeker u meteen van een plaatsje voor uw camper op camping Oda Hoeve en neem contact op!

Reserveren of benieuwd naar de mogelijkheden?

Mocht u onverhoopt vragen hebben of wenst u te reserveren, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en boek op onze mooie camper camping.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen