laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Goedkope camperplaats bij Venlo en Roermond

Bent u op doorreis of op zoek naar een mooie camperplaats in de buurt van Roermond en Venlo? Goede keuze! Limburg is namelijk een prachtige Nederlandse provincie voor een heerlijke vakantie in de natuur. Voor een camperplaats bij Venlo kunt u camping Oda Hoeve op uw lijstje zetten. Deze camperplaats ligt dichtbij Venlo, tussen Roermond en Venlo in. Ideaal, want zo kunt u meerdere leuke en mooie plaatsen een bezoek brengen tijdens uw verblijf op de camping!

Waarom een camperplaats in Roermond / Venlo?

Roermond is een prachtige stad met een gezellig winkelcentrum. Voor winkelen gaat u naar deze plaats, want naast het winkelcentrum ligt in Roermond een outletcentrum waar u honderden merknamen kunt vinden. Roermond is net als Venlo een plaats aan de Maas. Dat betekent dat u bij uw bezoek aan onze camperplaats bij Roermond en Venlo mooie wandeltochten langs het water kunt maken, kunt eten bij de restaurants onder het genot van uitzicht over het water, en met een bootje over de rivier kunt varen. Houdt u van cultuur? Breng dan een bezoek aan Venlo. U vindt hier musea en een leuk theater. U kunt in Venlo overigens ook heerlijk door de binnenstad slenteren en de vele historische bouwwerken aanschouwen.

Camperplaats tussen Venlo en Roermond boeken

De Oda Hoeve is een boerderij camping tussen Venlo en Roermond in. Op deze camperplaats nabij Venlo kunt u met uw camper of caravan één of meerdere dagen staan. Zo bepaalt u zelf of u de Oda Hoeve als ‘tussenstation’ gebruikt voor uw doorreis in Limburg of dat u uw gehele vakantie doorbrengt op de prachtige camperplaats bij Venlo, in het groen.

Tips in de omgeving

Oda Hoeve is een rustige camping, waar veel leuke en gezellige activiteiten te doen zijn. U kunt bijvoorbeeld gaan vissen in de buurt, forel roken op de barbecue, met de huifkar meerijden naar het pittoreske Kessel of genieten van een hapje en drankje van livemuziek op de camping. Natuurlijk kunt u ook zelf eropuit gaan in de omgeving. De omgeving van Oda Hoeve is erg groen en rijk aan tal van korte en lange wandel- en fietstochten. Zo kunt u een knooppuntentocht lopen in de Peel, de Agro fietstourroute nemen of gaan voor de prachtige route van het Maas-Schwalm-Nettepad, een echte aanrader!

Een camperplaats in Roermond of in Venlo? Lastige keuze!

Het kan erg lastig zijn om te kiezen tussen Roermond of Venlo, aangezien beide plaatsen veel te bieden hebben. Dankzij Oda Hoeve hoef je nu niet meer te kiezen! Wij hebben namelijk mooie camperplaatsen tussen Roermond en Venlo in. Beide plaatsen zijn eenvoudig met de fiets te bereiken vanuit de camping. Zo kunt u eenvoudig een dagje naar Roermond, terwijl u de dag daarna een bezoekje brengt aan Venlo. En dat allemaal op de fiets, via mooie routes! 

Contact opnemen?

Kijk voor meer informatie en tips voor uitjes verder op onze website of neem contact op! Wij kennen onze omgeving tot in de puntjes, dus we kunnen u alles vertellen over wat u tijdens uw vakantie op onze camperplaats bij Venlo / Roermond kunt ondernemen!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen