laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Ruime camperplaatsen bij Kessel

Voor een vakantie met uw camper kunt u terecht bij diverse camperplaatsen in Limburg. Limburg is een ideale provincie voor kampeervakanties. Door de zuidelijke ligging is het in Limburg namelijk het warmst in alle maanden van het jaar. Voor een goede ligging voor uw camper gaat u voor camperplaatsen in Kessel. Kessel ligt in het noordoosten van Limburg. Dit betekent dat u mooi weer heeft, maar u ook dichtbij de Duitse grens bevindt. Een bezoekje aan Duitsland en het mooie Nettetal ligt bij uw vakantie dus eenvoudig in het verschiet!

Camperplaatsen Kessel en Neer

Camperplaatsen in Limburg bezorgen u een vakantie in een veelzijdige natuur. Limburg heeft een prachtig heuvellandschap. Zoekt u bijvoorbeeld camperplaatsen in Venlo of een camperplaats in Neer, overweeg dan eens onze camperplaatsen in Kessel. De mooie stad Venlo en het authentieke dorp Neer bevinden zich hier op korte afstand en Kessel bevindt zich direct aan de Maas. In deze rivier kunt u vissen en roeien, en u kunt met compleet verzorgde rondvaarten over deze mooie rivier varen!

Persoonlijke service camperplaatsen Kessel

Bij de camperplaatsen in Kessel van Oda Hoeve heeft u veel ruimte, maar krijgt u tevens persoonlijke service. Door de ruimte kunt u ideaal genieten met z'n tweeën in één camper. Gaat u met meer personen op vakantie en zoekt u daarom meerdere camperplaatsen in Kessel? Dan bent u bij Oda Hoeve ook aan het goede adres. U krijgt gewoon nog meer ruimte! Zo kunt u met de hele familie of vriendengroep vakantie vieren, maar heeft u toch nog privacy door de ruimte. Naast ruimte biedt Oda Hoeve zijn gasten graag persoonlijke service. Het is dus niet uitsluitend een camperplaats in Kessel nabij Neer, maar u kunt er werkelijk optimaal van uw vakantie genieten. Ine en Harry, de eigenaren van Oda Hoeve, vertellen u graag wat u in de omgeving allemaal kunt zien en ondernemen. Dat scheelt u een hoop speurwerk. Bekijk voor meer informatie de rest van de website!

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen