laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Ruime camperplaatsen in Limburg

Bent u op zoek naar mooie camperplaatsen in Limburg voor een zorgeloze vakantie om helemaal tot rust te komen en volop te genieten van natuur en leuke activiteiten? Bezoek dan eens de Oda Hoeve. De Oda Hoeve biedt vrije camperplaatsen in Limburg met veel ruimte en groen om de plaats heen. In deze ruime en bovendien rustige omgeving kunt u tal van leuke en gezellige activiteiten ondernemen.

Erop uit! Of toch niet?

U hoeft eigenlijk helemaal niet de Oda Hoeve, één van de mooiste camperplaatsen in Limburg, te verlaten om leuke activiteiten te ondernemen. Op de camping zelf worden namelijk tal van leuke activiteiten georganiseerd. Allereerst is Oda Hoeve niet zomaar één van de camperplaatsen in Limburg, maar is het één van de weinige boerderij campings in de provincie! Dit betekent niet dat u tussen de boerderijdieren ligt en uw camper geparkeerd staat in het hooi, maar het betekent wel dat u een oogje achter de schermen van een boerderij kunt nemen. Achter de Oda Hoeve worden onder meer asperges en prei geteeld.

Camperplaatsen nabij de Maas in Limburg

Verder kunt u, als u verblijft op één van onze vrije camperplaatsen in Limburg op onze SVR camping Limburg, zelf voor uw eten zorgen. Ga bijvoorbeeld vissen in de visvijver nabij of gooi uw hengel uit in de Maas. Wilt u niet alleen gaan vissen? Geen probleem, tevenens organiseren wij visuitjes. Vervolgens bereiden we de gevangen vis op de camping. Zo kunt u van uw eigen gevangen eten genieten, van de barbecue of gerookt! Naast de gezellige barbecueavonden, waarvoor u niet per se uw eigen vis hoeft te vangen, zijn er leuke muziekavonden en kunt u deelnemen aan excursies.

Prachtige natuur rondom de Oda Hoeve camperplaatsen in Limburg

De Oda Hoeve is niet voor niets één van de mooiste camperplaatsen in Limburg. Wanneer u hier gebruikmaakt van de vrije camperplaatsen kunt u Limburg volop meemaken. Ga er bijvoorbeeld op uit naar een pittoresk dorpje of stadje in de buurt om te winkelen. Of maak met de fiets een fietstocht in de mooie, groene en wijde omgeving. Een toplocatie voor fiets- en wandeltochten is het natuurpark Brachter Wald, net over de grens.

Waarom kiezen voor een camperplaats in Limburg?

Camperplaatsen in Limburg zijn zonder twijfel de mooiste van Nederland. Bij Camping Oda Hoeve geniet u van ruime camperplaatsen aan de Maas Limburg. Daarnaast kunnen wij ook met trots vermelden dat onze camperplaatsen voordelig geprijsd zijn, zodat u altijd waar krijgt voor uw geld. Geniet van een prachtige omgeving waar veel te beleven valt, zoals pittoreske dorpjes, schitterende fiets- en wandelroutes, leuke restaurants en cafés én natuurlijk de leuke activiteiten op Camping Oda Hoeve. Dus bent u op zoek naar camperplaatsen in Limburg, zoek dan niet verder en neem contact op met Camping Oda Hoeve.

Inspiratie en/ of een camperplaats reserveren?

Wilt u meer tips en inspiratie over camperplaatsen op camping Oda Hoeve neem dan contact met ons op. Onze klantenservice zit voor u klaar!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen