laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Genieten op Oda Hoeve: camping aan de Maas

Genieten van een vakantie op een camping aan de Maas is in de loop van de tijd enorm populair geworden, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Op en rondom onze mooie camping Oda Hoeve dichtbij de rustige en brede oevers aan de maas, is voor ieder wat wils. Men kan heerlijk tot rust komen en genieten van de natuur, maar ook een breed scala aan activiteiten ondernemen en bezienswaardigheden bezoeken. Geniet van wateractiviteiten of laat je onderdompelen in de schoonheid van de natuur. Verder kun je vanuit onze camping aan de Maas de drie kerktorens van de omliggende dorpen bezoeken: Meijel, Asten en Nederweert.

Te doen rondom Oda Hoeve camping de Peel

Geniet van fluitende vogels, ontmoetingen met lokale dieren in het wild en kom volledig tot rust in de natuur. Er zijn verschillende natuurgebieden die zich uitstekend lenen voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen of mountainbiken. In het gebied aan de maas waar wij gevestigd zijn heb je prachtige routes voor deze activiteiten. In de buurt van onze camping de Peel liggen meerdere bekende natuurgebieden zoals de Groote Peel en in Kessel aan de Maas ligt natuurgebied de Weerdbeemden, om er een paar te benoemen. 

Breng een bezoek aan een nabijgelegen natuurgebied

Vanuit onze camping aan de Maas is natuurgebied De Groote Peel een aanrader om te bezoeken. Dit is een uitgebreid natuurgebied in Noord-Limburg waar vroeger turf werd gestoken. Het is benoemd tot Nationaal Park, waardoor het in goede staat wordt gehouden. De oppervlakte van het gebied is ruim 1400 hectare en wordt niet onderbroken door enige infrastructuur. Door de grootte van dit gebied, de hoeveelheid water en minimale verstoring van mensen, kan flora en fauna in De Groote Peel tot bloei komen. Kenmerkend voor de Peel zijn de vele vogels, met name broedvogels maar ook de klapekster, kraanvogel en rietgans. Naast de vele vogels is de kans groot dat je in De Groote Peel ook vele andere dieren tegenkomt, zoals reeën, herten, pony’s, wilde zwijnen, vele soorten vlinders en libellen, en nog veel meer. In dit natuurgebied is ook een van de belangrijkste archeologische vondsten van de twintigste eeuw ontdekt, namelijk de ‘De Gouden Peelhelm’ door turfsteker Gebbel Smolenaars. 

Geniet van het landschap op een camping aan de Maas

De Maas is een van de grotere rivieren in Nederland en is bovendien een belangrijke scheepsroute. Deze rivier ontspringt in Frankrijk en kan in Nederland op tal van plekken goed bezichtigd worden. Veel horecagelegenheden maken dankbaar gebruik van de Maas. Wat is er nu fijner dan in de zomer op een terrasje aan het water zitten? Dichtbij onze camping aan de Maas vind je tal van terrasjes, restaurantjes en lunchrooms waar je heerlijk kunt genieten van een hapje, drankje en natuurlijk het uitzicht. Er worden rondvaarten gehouden en er zijn leuke haventjes waar je je boot aan kunt leggen.

Reserveer een standplek op onze camping Limburg aan het water

Oda Hoeve is een kleine camping aan het water. De camping is gelegen in het Maasdorp Kessel, midden in de natuur op de grens van Noord- en Midden-Limburg. Limburg staat bekend om het bourgondisch genieten en de mooie natuur. Bij Oda Hoeve bent u verzekerd van een rustig verblijf met veel comfort en tal van mogelijke activiteiten. Geniet van mooie wandelroutes, excursies, huifkartochten en vele andere leuke activiteiten op de boerderij. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk de brochure op de website!
Waar wacht u nog op? Reserveer vandaag nog een campingplaats op onze mooie camping aan de Maas. Lekker genieten bij onze camping in Kessel!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen