laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Aan de Maas genieten op de camping

In het zuiden van Nederland ligt de provincie Limburg. Limburg staat bekend om het bourgondisch genieten en de mooie natuur. Er zijn verschillende natuurgebieden die zich uitstekend lenen voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen of mountainbiken. U kunt er echter ook uitstekend tot rust komen en uw vakantie doorbrengen. Er is voor ieder wat wils. Twee bekende natuurgebieden in Limburg zijn de Peel en de Maas.

Camping aan de Peel

De Peel is een uitgebreid natuurgebied in Noord-Limburg waar vroeger turf werd gestoken. Het is benoemd tot Nationaal Park, waardoor het in goede staat wordt gehouden. De oppervlakte van het gebied is ruim 1400 hectare en wordt niet onderbroken door enige infrastructuur. Kenmerkend voor de Peel zijn de vele vogels en de drie kerktorens van de omliggende dorpen: Meijel, Asten en Nederweert.

Camping aan de Maas

De Maas is een van de grotere rivieren in Nederland. Deze rivier ontspringt in Frankrijk en kan in Nederland op tal van plekken goed bezichtigd worden. Veel horecagelegenheden maken dankbaar gebruik van de Maas. Wat is er nu fijner dan in de zomer op een terrasje aan het water zitten. Ook campings langs de Maas zijn er genoeg.

Camping Oda Hoeve

Oda Hoeve is een camping langs de Maas en de Peel. De camping is gelegen in het dorpje Kessel midden in de natuur op de grens van Noord- en Midden-Limburg. Bij Oda Hoeve bent u verzekerd van een rustig verblijf met veel comfort en tal van mogelijke activiteiten. Geniet van mooie wandelroutes, excursies, huifkartochten en vele andere leuke activiteiten op de boerderij. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk de brochure op de website!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen