laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Voordelig kamperen met ons arrangement

Wilt u voordelig kamperen in Limburg? Kies dan voor een camping arrangement bij Camping Oda Hoeve. Wij bieden u een scherp en interessant arrangement in Limburg waar u heerlijk kunt genieten op onze camping. De maandarrangementen zijn mogelijk in de maanden april, september en oktober. Daarnaast is er ook de optie om gebruik te maken van onze naseizoensplaatsen. Op deze wijze kunt u dus heel voordelig kamperen in eigen land.

Ontdek ons camping arrangement

Wat heeft onze camping Oda Hoeve u allemaal te bieden? Oda Hoeve is een prachtige boerderijcamping in Limburg, waar u kunt genieten van de natuur en het bourgondische leven. Wij beschikken over splinternieuw sanitair en een prachtige recreatieruimte, waar u gezellig met de andere gasten activiteiten kunt ondernemen. Denk hierbij aan biljarten, tv kijken of het spelen van gezelschapsspellen. Op onze SVR-camping organiseren wij daarnaast diverse workshops, excursies, muziekavonden en huifkartochten. Naast deze activiteiten kunt u ook een mooie wandeltocht maken of een fietsroute fietsen door de schitterende natuur. Diverse activiteiten waaraan u kunt deelnemen als u een camping arrangement hebt afgenomen.

Maak de keuze voor het Oda Hoeve arrangement

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van minicamping Oda Hoeve kunt u middels het contactformulier contact met ons opnemen. Mocht u benieuwd zijn naar het camping arrangement in Limburg bel of mail ons dan. Wij staan u graag te woord en ontvangen u daarnaast met een warm welkom op onze SVR-camping.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via 077-4621358

Bent u een ACSI lid?
Bent u een SVR lid?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen