laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Bezoek de camping in Noord-Limburg

Noord-Limburg staat bekend om haar grote diversiteit aan natuur. In Noord-Limburg is het natuurgebied De Peel gelegen. De Peel is een natuurgebied van maar liefst 1400 hectare dat vroeger gebruikt werd om turf te steken. Tegenwoordig biedt het een thuis aan vele vogels en biedt het de kans tot mooie wandelroutes. De Maas is de grote rivier die Limburg vanuit Maastricht verbindt met Zeeland.

Noord-Limburg

Bent u op zoek naar een mooie camping in Noord-Limburg? Dan is SVR camping Limburg Oda Hoeve wellicht een geschikte optie voor u. Oda Hoeve is een camping gelegen in het Noorden van Limburg tussen de natuurgebieden de Peel en de Maas. Bij Oda Hoeve kunt u gemakkelijk een combinatie maken van ontspanning op de camping en leuke activiteiten in de omgeving. De omgeving is namelijk voorzien van talloze fiets- en wandelroutes.

Boerencamping

Naast de activiteiten in de omgeving zijn er op Oda Hoeve zelf ook voldoende activiteiten, de camping is namelijk gevestigd op een boerderij. De boerderijcamping biedt de mogelijkheid tot talloze activiteiten, zoals workshops op de boerderij of mee kijken met de boer! Op een boerderijcamping hoeft u uzelf nooit te vervelen, er is altijd wel wat te doen op de boerderij! Oda Hoeve is dus een boerencamping in Noord-Limburg, met tal van activiteiten!

Boeken

Bent u op zoek naar een camping in Noord-Limburg en lijkt het u leuk om te genieten van de voordelen van de boerencamping en natuurrijke omgeving? Dan is camping Oda Hoeve wellicht wat voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw vakantieplannen. Bent u er al uit, en bent u geïnteresseerd in een vakantie op Oda Hoeve? Neem dan contact met ons op en vertel ons uw wensen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen