laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Ontdek onze camping nabij Roermond

Voor een ontspannen midweek op de camping gaat u naar de omgeving van Roermond. Hier vindt u het mooie historische Maasdorp Kessel, waar op ca.1 km afstand onze camping Oda Hoeve ligt. Oda Hoeve is opgericht in 2001 en heeft alles wat u nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van rust en natuur.

Onderneem activiteiten rondom deze camping in Roermond

Oda Hoeve is een kleine camping voorzien van alle faciliteiten. De bosrijke omgeving biedt voldoende mogelijkheden om te fietsen, te wandelen en te vissen. Kamperen in Roermond heeft verschillende voordelen. Deze stad en de omliggende dorpen bieden u namelijk het nodige amusement. Ga bijvoorbeeld lekker eten in Roermond of kom gezellig wat drinken in één van de plaatselijke kroegen. Met mooi weer kunt u in de zon genieten van een heerlijke kop koffie en natuurlijk een stuk échte Limburgse vlaai.

Reserveer een standplaats

Wilt u graag uw vakantie spenderen in Roermond, maar wilt u zich ook gemakkelijk en snel terug kunnen trekken in een rustige omgeving? Dan is svr camping Oda Hoeve iets voor u. De camping ligt dichtbij Roermond, waardoor het eenvoudig met de fiets te bereiken is. U kunt nu al uw reservering plaatsen via info@odahoeve.nl of bel ons op 077-462 13 58.

Camping Roermond

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen