077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping SVR

Oda Hoeve valt onder de categorie SVR-camping. Kamperen op een svr-camping is compleet anders dan wat u eigenlijk verwacht van een doorsnee camping. Een svr-camping wordt veelal in verband gebracht met een campingboerderij, natuurrijke gebieden en platteland. Kamperen bij de boer is steeds meer in trek. Mensen die geen behoefte hebben om te kamperen op drukke en lawaaierige commerciƫle campings kiezen veelal voor een camping SVR. Een uitstekende keuze als u wilt genieten van schitterende en rustgevende natuur.

Camping SVR - Oda Hoeve in Limburg

De omgeving van camping Oda Hoeve is rijk aan natuur, dieren en groen. De aspergevelden en tuinbouwgronden liggen direct achter de camping waardoor u het gevoel krijgt dat u aan het kamperen bent op een boerderij. Een heerlijk gevoel van wakker worden in de vrije natuur onder het genot van boerderijdieren, vogels en groen. 

Geniet van prachtige natuur

Oda Hoeve is een mini svr camping waardoor nauwe contacten met andere kampeerders vanzelfsprekend is. Gezellig samenzijn en vakantie vieren op camping SVR Oda Hoeve, dat is waar wij voor staan.  

Wanneer u meer informatie wilt over onze camping SVR kunt u ons natuurlijk bellen of e-mailen. Voor boekingen vragen wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen.

Kamperen in groen, kies voor camping SVR `Oda Hoeve`

 

Maandarrangementen April en September klik hier