077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Camping Venlo

Bent u op zoek naar een camping dichtbij Venlo? Een vakantie in het Limburgse land is altijd een goede keuze. Deze zuidelijke provincie heeft namelijk alles in zich om uw verblijf tot een zeer succesvolle vakantie te maken. U vindt hier niet alleen een mooie natuur waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar er zijn ook mooie dorpjes en steden met prachtige historische gebouwen. Als u wilt kamperen in Noord-Limburg is een camping bij Venlo ideaal. Oda Hoeve is een boerderijcamping in Kessel, dichtbij Venlo. Vanuit onze camping bezoekt u gemakkelijk even de stad, waar u kunt winkelen en genieten van lekkernijen in de vele restaurants die deze stad te bieden heeft. Daarnaast zijn uitstapjes naar Duitsland mogelijk vanuit deze grensplaats.

Ontdek de Limburgse gezelligheid en kies voor kamperen bij Venlo

De camping die u voorziet van alle mogelijke faciliteiten is Oda Hoeve. Oda Hoeve is gelegen nabij het dorpje Kessel. Dit is een historische plaats waar u de ├ęchte Limburgse gezelligheid vindt. In Kessel kunt u terecht bij een warme bakker, supermarkt, drogisterij, kapper een huisartsenpraktijk en apotheek. Op donderdagochtend is er een weekmarkt die u kunt bezoeken. Oda Hoeve heeft jong en oud veel te bieden. Dat laten wij u op deze website graag zien. U leest hier meer over onze boerderijcamping en haar faciliteiten. Ook zetten wij hier de bezienswaardigheden voor u op een rijtje en de routes die u kunt wandelen en fietsen. U zult zich tijdens een vakantie op camping Oda Hoeve niet vervelen!

Reserveer voor aankomende zomer

Als u graag wilt genieten van rust en ruimte en tegelijkertijd gebruik wilt maken van alle mogelijkheden die Venlo u te bieden heeft, dan is de Oda Hoeve de ideale camping voor u. Een prachtige fietstocht brengt u naar het centrum van Venlo. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@odahoeve.nl of 077-462 13 58.

 

Maandarrangementen April en September klik hier