laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Fietsvakantie door hartje Limburg

Bij een vakantie in Limburg is fietsen een onmisbare activiteit. Fietsen is namelijk dé manier om de weelderige omgeving te verkennen. Of u nu de de bossen wilt ontdekken of op zoek wilt naar de leukste dorpjes: een fietsvakantie in Limburg biedt veel mogelijkheden. Zoekt u naar een sfeervolle camping waar diverse fietsroutes op steenworp afstand liggen? Verblijf dan op Camping Oda Hoeve in het Limburgse Kessel. Door de gunstige ligging in het natuurrijke bosgebied, is uw fietsvakantie een feit!

Talloze fietsroutes

SVR camping Limburg Oda Hoeve is de perfecte uitvalbasis voor een fietsvakantie in Limburg. De centrale ligging van de camping doorkruist diverse fietsroutes in het Limburgse landschap. Elke route heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad en lengte. Kies bijvoorbeeld voor de bijzondere draken-fietsroute of proef het boerenleven tijdens de Aspergeroute. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een natuurroute of een rondje fietsen langs de Maas. Benieuwd naar alle fietsroutes hier in de omgeving? Bij de receptie van de camping bevinden zich diverse fietsroutekaarten. Bovendien geven wij u graag advies over de omliggende dorpjes en gebieden.

Maak uw fietsvakantie Limburg compleet!

Na kilometers gefietst te hebben, wilt u natuurlijk 'thuiskomen' op een gezellige vakantiebestemming en genieten van de heldere (zomer)avonden. Verder is SVR Camping Oda Hoeve dé plek voor het vakantiegevoel in eigen land. 's Avonds worden er diverse activiteiten georganiseerd. Schuif bijvoorbeeld gezellig aan bij de (forel) barbecue of geniet van een sfeervolle muziekavond. U kunt er ook voor kiezen om buitenshuis te dineren of zelf te gaan kokkerellen, u bent hier namelijk niks verplicht! Andere pluspunten aan een fietsvakantie in Limburg zijn de uitgestrekte bosgebieden en de pittoreske dorpjes op toegankelijke afstand van de camping.

Meer informatie over een fietsvakantie in Limburg of wilt u graag de brochure ontvangen? Dit kan! Neem contact op met onze boerderijcamping. Wij helpen u graag verder met het verwezenlijken van uw fietsvakantie in het zuiden van het land.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen