laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Camping voor het hele gezin

Voor een gezinscamping bent u bij Oda Hoeve aan het juiste adres! Lekker met de kinderen op de gezinscamping tot rust komen. Even genieten van de natuur en gezelligheid en weg van het drukke leven waarin u moeilijk de tijd vindt om nog echt samen te zijn met de kinderen.

Kom tot rust op gezinscamping Oda Hoeve

Genieten en tot rust komen gaat u zeker lukken op gezinscamping Oda Hoeve in Kessel aan de Maas, want de campingplaatsen zijn ruim en voorzien van alle faciliteiten. Ook zijn er voldoende schone sanitaire voorzieningen aanwezig op onze gezinscamping, ook voor mindervaliden. Daarnaast beschikt gezinscamping Oda Hoeve ook over een recreatieruimte. U kunt gebruik maken van onze biljarttafel, tv, radio, gezelschapsspellen en gratis draadloos internet tijdens uw verblijf. Er is zelfs een jeu-de-boulesbaan beschikbaar voor de liefhebbers!

Activiteiten voor jong en oud op onze gezinscamping

Op gezinscamping Oda Hoeve kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten voor jong en oud. Er is een groot grasveld waar gevoetbald kan worden en er worden verschillende workshops, excursies en huifkartochten georganiseerd. In de avonden zijn er regelmatig optredens met livemuziek door plaatselijke muzikanten.

Boek nu bij gezinscamping Oda Hoeve

Wanneer u wilt genieten van de omgeving kunt u terecht op gezinscamping Oda Hoeve, want de streek is prachtig. Kies voor een van de vele mooie fiets- en wandeltochten tijdens een verblijf op onze gezinscamping of ga een dagje vissen. Verder zijn er verschillende bezienswaardigheden in de omgeving en de nodige voorzieningen van supermarkt tot kapper liggen allemaal in de buurt van de camping!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen