laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Goedkoop kamperen bij Oda Hoeve in Limburg

Wilt u van een heerlijke vakantie genieten, maar niet te veel geld uitgeven? In dat geval kunt u terecht bij Oda Hoeve, een goedkope camping in Limburg. De campingplaatsen en caravanplaatsen zijn zeer voordelig en uiteraard is het gebruik van sanitaire voorzieningen en de fietsenstalling inbegrepen. Veel zogenaamd goedkope campings in Limburg hebben allemaal verborgen kosten. Bij Oda Hoeve is dit niet het geval. Het enige dat los wordt berekend, is de toeristenbelasting t.w.v. €1,- per persoon per dag.

Als goedkope camping in Limburg biedt de Oda Hoeve voordelige campingplaatsen voor zowel campers als caravans. Tevens hebben alle kampeerplekken een prachtig uitzicht op de mooie natuurrijke omgeving. Oda Hoeve is beslist een bezoekje waard!

Goedkoop kamperen in Limburg: rust & gezelligheid

Wilt u heerlijk genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft? Voor zowel rust en gezelligheid kunt u terecht bij Oda Hoeve in de buurt van Kessel. De camping bevindt zich te midden van de natuur, met de rivier de Maas op slechts korte loopafstand. Door de ligging leent deze goedkope camping in Limburg zich uitstekend voor uitstapjes in de natuur. Ga bijvoorbeeld kajakken in de Maas, volg de knopen-lopen-route en houd onderweg een picknick. Wilt u een dagje relaxt winkelen? Dan kunt u met vervoer van Camping Oda Hoeve naar het historische plaatsje Kessel reizen. Verder kunt u zich op de camping zelf vermaken met muziekavonden, barbecue avonden en andere leuke activiteiten.

Goedkope camping in Noord Limburg

De camping ligt boven in Limburg. Zo ziet u Limburg eens vanuit een ander perspectief dan het perspectief dat u in bijvoorbeeld Valkenburg of Maastricht krijgt. Een ander voordeel van goedkoop kamperen in Limburg is dat u op voordelige wijze dichtbij Roermond zit. Het is dus een ideale uitvalsbasis om naar het Outlet Center te gaan.

Tarieven

De tarieven van Oda Hoeve kunt u hier bekijken. Hierbij is wifi, stroom, gebruik van de douche, een parkeerplaats, gebruik van de fietsenstalling en gebruik van een watertappunt inbegrepen. Het tarief is exclusief toeristenbelasting. Naast dit standaard tarief kunt u ook goedkoop kamperen in Limburg met een voordelig maandarrangement. Lees meer over de actuele tarieven op deze pagina.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen