laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Goed verzorgde huifkartochten

Een vakantie is niets zonder leuke activiteiten. Om die reden verzorgen wij bij senioren camping Oda Hoeve huifkartochten in Limburg. Wij brengen senioren met een huifkar naar de mooiste bezienswaardigheden in Limburg. De huifkartocht is voor 50 plussers een plezierige en comfortabele reis: de huifkar is overdekt en wordt voortgetrokken door een tractor.

Huifkartocht geschikt voor ieder feest

Op onze boerderijcamping organiseren wij een huifkartocht voor senioren. De huifkar biedt plaats aan dertig personen, er is muziek en een koelbox aanwezig.

Maak de keuze voor de groepsaccommodatie

Wilt u na de huifkartocht voor 55+ nog samen met de groep kamperen? Wij hebben een ruime groepsaccommodatie waar u tot rust kunt komen na het ritje met de huifkar. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op de camping in Limburg te verblijven.

Geniet van de omgeving

Onze huifkartochten voor senioren organiseren wij natuurlijk niet voor niets in Limburg. Camping Oda Hoeve biedt uitzicht op het prachtige Kessel en diens bosrijke omgeving. Wij laten graag de pracht van Limburg zien en stoppen daarom bij de mooiste bezienswaardigheden. Er zijn tevens excursies met de huifkar naar onder andere een paardenmelkerij, een wijnhuis en een bierbrouwerij.

Interesse in huifkartocht Limburg?

U kunt telefonisch contact opnemen voor informatie over het huifkartochten, maar u kunt ook de brochure downloaden of de film bekijken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de huifkartocht voor senioren. Wij garanderen u een dag vol plezier. Veel senioren gaan zelfs vaker dan één keer met mee!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen