Gratis WiFi SVR camping CC card

De huifkar is een bekend vervoersmiddel dat al eeuwenlang lang wordt gebruikt. Een huifkar is een wagen die achter een krachtbron wordt gezet. Deze krachtbron is meestal een paard of tractor. Over de kar bevindt zich een zeilen koepel die de wagen beschermt tegen regen, zon en wind. Deze koepel wordt de huif genoemd. Tegenwoordig worden huifkarren veel ingezet voor persoonsvervoer tijdens speciale gelegenheden.

Huifkartocht in Limburg door Oda Hoeve

Een tocht met een huifkar kan erg vermakelijk en gezellig zijn. Er worden bijvoorbeeld ritjes gemaakt tijdens familiefeesten, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes. De huifkarren zijn vaak voorzien van muziek en comfortabele stoelen met een tafel. Zo kunt u gezellig praten tijdens de tocht terwijl u van een hapje en een drankje geniet. Een dagje uit met een huifkar is gegarandeerd een leuke ervaring! Als u door een mooie omgeving rijdt, heeft u ook nog iets te kijken. Huifkartochten in Limburg zijn daarom erg gewild. De groene Limburgse natuur laat u steeds iets anders zien. Bij camping Oda Hoeve heeft u de mogelijkheid mee te gaan met een huifkartocht.

Verblijf in de groepsaccommodatie van camping Oda Hoeve

Het is mogelijk na de huifkartocht te kamperen met de hele groep. Maak uw dag compleet en strijk na een huifkartocht in Limburg neer op camping Oda Hoeve in het mooie Kessel. U kunt napraten over de ervaringen van de dag op de camping onder het genot van een lekker drankje. Er zijn ruime groepsaccommodaties beschikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Huifkar verhuur Limburg

Wilt u graag een keer mee met een huifkartocht in Limburg? Dan zit u goed bij Oda Hoeve! U kunt contact met ons opnemen voor informatie over de huifkartochten. U kunt ook de brochure downloaden. Bij vragen bent u natuurlijk altijd vrij om contact met ons op te nemen. Een huifkar huren in Limburg is leuk en verrassend!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen