laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Ontdek de prachtige en veelzijdige omgeving

Camping Oda Hoeve heeft zoveel faciliteiten dat u tijd te kort komt om alles te beleven. Daarbij ligt de camping op een échte A-locatie, direct aan de voet van de natuur. Als natuurliefhebber kunt u genieten van de bosrijke omgeving. Als wandelaar kunt u doorstappen op één van de vele wandelpaden in de omgeving en als geschiedenis beminnaar kunt u de diverse kastelen in de omgeving verkennen. Door de veelzijdige Limburgse omgeving hoeft u zich nooit te vervelen.

Camping Oda Hoeve in Limburg

Midden in de Limburgse natuur, tussen de historische dorpjes ligt de gezelligste SVR Camping van het land. Camping Oda Hoeve heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie. De onbegrensde mogelijkheden als wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten zijn onmisbaar voor de vakantiegangers. Ga een dagje (forel)vissen, beleef een huifkartour of gooi een balletje op de jeu-de-boulbaan: alles is mogelijk! De camping is verder vooral geliefd onder de ouderen, maar steeds meer gezinnen vinden ook de weg naar ons. In de omgeving en op de camping is er namelijk voldoende te beleven voor zowel jong en oud.

Van pittoreske dorpjes tot winkelsteden in Limburg

Door de ideale ligging, in het hart van Limburg, bevindt u zich binnen korte tijd in de grote en kleinere steden in Limburg. Binnen enkele kilometers staat u namelijk midden in het centrum van Roermond of Venlo. Daarnaast heeft Kessel een groot routenetwerk door omliggende dorpen zoals Helden, Reuver en Tegelen. En om niet te vergeten: Kessel is rechtstreeks gelegen aan de weelderige Maas. De beste manier om deze omgeving te verkennen is per voet of fiets. Hierdoor komt u op plaatsen waar u met motorvoertuigen niet kan komen, waardoor het bezichtigen van een stukje authentiek Limburgs werkelijkheid wordt.

Wenst u meer informatie over de omgeving van Camping Oda Hoeve of wilt u graag de brochure ontvangen? U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer, e-mailadres en contactformulier.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen