laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Kamperen op Camping Oda Hoeve

Waar kunt u voor een kampeervakantie nu beter terecht dan op camping Oda Hoeve in Midden-Limburg?

Kampeervakantie bij de boer

Met een kampeer vakantie bij Oda Hoeve verblijft u op een kampeerterrein bij de boer. U verblijft midden in de natuur. De boerderijcamping ligt tussen het natuurgebied `Slawin` en de Heldense Bossen. Daarnaast liggen plaatsen als Venlo en Roermond op fietsafstand. Dat betekent heerlijk fietsen en wandelen voor de liefhebbers! Bovendien bent u tijdens een kampeervakantie op onze luxe camping verzekerd van een gunstige ligging en een ruime kampeerplaats, evenals elektriciteit, water aan- en afvoer.

Recreatie en vermaak voor de kampeerder

Een kampeervakantie is niet compleet zonder het nodige vermaak. Daarom heeft Oda Hoeve een recreatieruimte met verschillende voorzieningen. Zo kunt u tijdens uw vakantie gebruik maken van onze gratis draadloze internetverbinding en de nodige gezelschapsspellen. Er is een biljarttafel aanwezig en u kunt de ballen op onze jeu-de-boulesbaan een keer lekker laten rollen. Naast deze mogelijkheden zijn er ook verschillende activiteiten om uw kampeervakantie nóg leuker te maken. Er worden diverse workshops gegeven waar u uw creativiteit tot leven kunt laten komen en u kunt deelnemen aan excursies en huifkartochten!

Voor alle mogelijkheden en de beschikbaarheid kunt u een kijkje nemen op onze website. Oda Hoeve staat garant voor een geslaagde kampeervakantie!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen