laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Geniet op onze kampeerboerderij in Limburg

Wilt u een heerlijke vakantie beleven? Dan gaat u naar een kampeerboerderij in Limburg. Limburg heeft alles in huis om een lang weekend of een hele week een onvergetelijke vakantie te beleven. Kampeerboerderij Oda Hoeve in Kessel (Limburg) is de plek waar u zeker goed zit.

Kampeer op een boerderij

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg, tussen Venlo en Roermond in het land van Peel en Maas ligt het pittoreske dorp Kessel. Kessel is een knus, gezellig dorp. In dit dorp is camping Oda Hoeve gelegen. Dit is een kampeerboerderij waar u kunt genieten van de omgeving van Limburg, met haar prachtige natuur en gezellige omliggende dorpen. Daarnaast organiseert Oda Hoeve allerlei leuke excursies zoals huifkartochten en forelvissen, allemaal onder het motto ‘niets moet, alles mag´. Dat maakt het zo fijn om bij de boer te kamperen.

Komt tot rust in Limburg

Wilt u in uw zomervakantie gaan genieten van een onvergetelijke vakantie? Waar wacht u dan nog op? Plaats nu snel een reservering en we zien u hopelijk in de zomer! Contact kunt u opnemen via info@odahoeve.nl of via telefoonnummer 077-462 13 58.

Kampeerboerderij Limburg

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen