laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Prachtig kampeerterrein

Uw zoektocht naar een kampeerterrein stopt bij camping Oda Hoeve in Noord-Limburg. Nergens vindt u namelijk een kampeerterrein met een mooiere ligging. Onze camping ligt achter onze boerderij die tussen de bossen ligt. Een verblijf op camping Oda Hoeve betekent dat u dichtbij natuurgebied `Slawin` in de Heldense Bossen zit. Uw campingplaats bevindt zich op steenworp afstand van het prachtige Maasdorp Kessel, een pittoresk plaatsje waar bovendien ook genoeg voorzieningen zijn. Met al dat groen om u heen, zult u zeker uitgerust weer naar huis gaan.

Recreatiemogelijkheden en meer dan genoeg activiteiten

Op het kampeerterrein kunt u gebruikmaken van onze recreatieruimte. Ook zijn er meer dan genoeg activiteiten waaraan u kunt deelnemen, als u op ons kampeerterrein verblijft. Er vinden bijvoorbeeld diverse workshops en excursies plaats. Camping Oda Hoeve organiseert verder geregeld een muziekavond waarbij u kunt genieten van livemuziek uit de omgeving.

Als u zelf op pad wilt gaan, zijn er verschillende fiets- en wandelroutes die u kunt volgen. Daarnaast kunt u uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Venlo of Roermond. Het is allemaal mogelijk in de omgeving van camping Oda Hoeve. Zelfs de vissers onder ons kunnen hun hart ophalen in deze omgeving.

Bent u toe aan lekker uitrusten op een mooi kampeerterrein?

Iedereen is wel eens toe aan een ontspannen kampeervakantie. U kunt altijd terecht op het kampeerterrein van Oda Hoeve, of u nu een weekendje of een aantal weken wilt blijven. Neem snel een kijkje op onze website voor de voorzieningen en mogelijkheden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Er is namelijk niets zo leuk als kamperen bij de boer!

 

Kampeerterrein Oda HoeveKampeerterrein impressie Oda Hoeve

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen