laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Bij de boer op de camping

Kamperen bij de boer is leuk voor jong en oud, helemaal als u het stadse leven gewend bent. Oda Hoeve in het Limburgse Kessel is zo´n kampeerboerderij.

Oda Hoeve is opgericht in 2001. Sinds dat jaar mogen wij jaarlijks vele mensen verwelkomen op onze boerencamping, die we laten kennismaken met het leven als boer en het mooie Limburgse land. De camping beschikt over een aantal wc`s en douches. Deze verkeren allemaal in zeer goede staat en worden goed schoongehouden. In de omgeving van de camping is van alles te doen voor kinderen en volwassenen. Er zijn bijvoorbeeld wandel- en fietsroutes van verschillende lengtes. U kunt ook kiezen voor een tochtje met onze huifkar. Dit is een uitstekende manier om rustig Limburg te bekijken.

Een camperplaats bij de boer

Een camperplaats bij de boer op een boerencamping in Zuid Limburg is een populaire activiteit voor mensen die graag buiten zijn en van de natuur houden. Camperplaatsen bij de boer bieden bezoekers de kans om het landelijk leven te ervaren en te genieten van het mooie Limburgse landschap. Tijdens uw verblijf op onze camping in Zuid Limburg kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten voor volwassenen. Zo worden er regelmatig kampvuuravonden, barbecues en muziekoptredens georganiseerd. Kamperen bij de boer bij camping Oda Hoeve is een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een camperplaats midden in de natuur.

Kamperen bij de boer

Op het platteland komt u helemaal tot rust

Voldoet deze boerencamping aan uw eisen en wensen? Twijfel dan niet langer en reserveer een plaats bij ons. Voor meer informatie over alle leuke activiteiten, workshops en bezienswaardigheden, kunt u contact met ons opnemen via de mail: info@odahoeve.nl of telefoon 077-462 13 58.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen