077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Luxe camping

Bent u iemand die van luxe houdt maar zich tegelijkertijd ook graag in de natuur begeeft? Dan is camping Oda Hoeve zeker geschikt voor u. Dit is namelijk een luxe camping in Limburg die zich midden in het Limburgse landschap begeeft. Voor uw boodschappen en dergelijke kunt u terecht in de kleinere dorpen rondom de camping, maar ook in de twee grotere steden Roermond en Venlo die de cultuur van Limburg goed weergeven. Ontdek nu de voordelen van luxe kamperen in Nederland en kies voor een vakantie bij Oda Hoeve.

De faciliteiten van een luxe camping in Limburg

Oda Hoeve is een luxe camping in Limburg die over een aantal zeer goede faciliteiten beschikt. U kunt namelijk gebruik maken van gratis wifi die door de camping wordt aangeboden. Zodra u zich binnen de wifi-zone bevindt, kunt u zich de hele dag vermaken. Daarnaast beschikt iedere plaats over elektriciteit, een eigen watertappunt en riolering. Alle plaatsen en faciliteiten zijn goed toegankelijk, doordat de camping op de juiste plekken betegeld is. Kies ook voor luxe kamperen in Nederland en geniet van alle faciliteiten in combinatie met een prachtige natuur.

Comfortabel en een prachtige natuur

Op deze luxe camping in Limburg komt u niets tekort. De kampeerplaatsen zijn namelijk voorzien van alle praktische faciliteiten en het sanitair is geheel afgestemd op alle wensen en eisen van de gasten. Daarnaast worden er geregeld activiteiten en excursies georganiseerd, waardoor u op een informele en vrije manier contact kunt leggen met de andere gasten. Ontdek de pracht van het luxe kamperen in Nederland en kies voor Oda Hoeve!

 

Maandarrangementen April en September klik hier