077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Mini Camping

Wanneer u op zoek bent naar een schitterende mini camping in een natuurrijke omgeving, dan bent u bij camping Oda Hoeve aan het juiste adres. De mini camping is gevestigd in de provincie Limburg in het kleine plaatsje Kessel aan de Maas. Kessel is een dorp in een natuurrijke omgeving gelegen in het `Land van Peel en Maas`. Oda Hoeve typeert zich als een echte mini camping waar u optimaal kunt genieten van een schitterende omgeving, mooie dorpen en steden. 

Mini Camping - Faciliteiten

Oda Hoeve is een autovrije mini camping waar u onder andere kunt profiteren van 6 amp. elektriciteit. Tevens kunt u uw caravan aansluiten op het rioleringnet. De camping beschikt over diverse watertappunten waardoor u niet ver hoeft te lopen voor water. Op deze mini camping bent u verzekerd van een sanitairgebouw in de buurt, dat uiteraard goed wordt schoongehouden door een professioneel schoonmaakteam.

Neem deel aan de activiteiten

Bij Ode Hoeve is vervelen niet aan de orde. Oda Hoeve is een van de mini campings die beschikken over een mooi ingerichte recreatieruimte voorzien van een biljart, tv (groot scherm), audio apparatuur en diverse gezelschapsspellen. Tevens is er een gratis wifi-zone zodat u gebruik kunt maken van het internet op uw laptop, telefoon of tablet. 

De omgeving van de mini camping in Limburg

De camping is gevestigd in één van de mooiste natuurgebieden van Limburg. De omgeving bevat verschillende fiets- en wandelroutes die u kennis laten maken met de prachtige natuur die Limburg u te bieden heeft. Meer informatie over deze fietsroutes is verkrijgbaar op onze receptie. Heeft u interesse in een vakantie op onze mini camping of wilt u meer gedetailleerde informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het team van Oda Hoeve staat graag voor u klaar!

Mini Camping - Oda Hoeve in Kessel (Limburg/ Nederland)

 

Wanneer u op zoek bent naar een schitterende mini camping in een natuurrijke omgeving, bent u bij camping Oda Hoeve aan het juiste adres. De mini camping ligt gevestigd in de provincie Limburg in het kleine plaatsje Kessel aan de Maas. Kessel is een dorp met een natuurrijke omgeving gelegen in het `Land van Peel en Maas`. Oda Hoeve typeert zich als een echte mini camping waar u optimaal kunt genieten van een rustgevende natuur en een schitterende omgeving van mooie rustgevende dorpjes en ouderwetse stadjes.

 

Mini Camping - Faciliteiten

Oda Hoeve is een autovrije mini camping waarbij u kunt profiteren van 6 amp. elektriciteit. Tevens kunt u uw caravan aansluiten op het rioleringnet. Daarnaast beschikt de mini camping over diverse watertappunten waardoor u niet ver hoeft te lopen voor water. De camping biedt een mooi uitzicht over het Limburgse plaatsje Kessel. De mini camping beschikt over verschillende sanitairgebouwen, die uiteraard goed schoon worden gehouden door een professioneel schoonmaakteam.

 

Bij Ode Hoeve is vervelen niet aan de orde. De mini camping bevat een mooi ingerichte recreatieruimte die is voorzien van een biljart, tv (groot scherm), audio apparatuur en diverse spannende gezelschapsspellen. Tevens is er een gratis WIFI zone zodat u kunt internetten met uw eigen laptop.

 

De omgeving van de mini camping

De camping ligt gevestigd in één van de mooiste natuurgebieden van Limburg. De omgeving bevat verschillende fiets- en wandelroutes waarmee u kennis maakt met de prachtige natuur die Limburg u te bieden heeft. Meet informatie over deze routes kunt u krijgen op onze receptie.

 

Heeft u interesse in een boeking op onze mini camping of wenst u meer gedetailleerde informatie dan kunt u contact met ons opnemen. Het team van Oda Hoeve staat graag voor u klaar!

 

 

 

Maandarrangementen April en September klik hier