Gratis WiFi SVR camping CC card

Klein, rustig en erg gezellig

Heeft u altijd al eens optimaal willen genieten van uw vakantie, zonder alle drukte van andere vakantiegangers op dezelfde camping. Dan heeft Oda Hoeve de perfecte oplossing voor u, namelijk kamperen op een van de mooiste minicampings van Limburg.

Rust helemaal uit op een mini camping

De minicamping is gelegen in een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied “Slawin”, dat grenst aan de agrarische velden van Oda Hoeve. Minicampings staan bekend om hun natuurlijke uitstraling met veel groen en gezelligheid, en het rustgevende karakter wat de mini-campings uitstralen.
Minicamping Oda Hoeve is een overzichtelijke camping met leuke mensen. De faciliteiten van Oda Hoeve worden goed onderhouden. Zo wordt het sanitair goed schoon gehouden en heeft u qua staanplaatsen op de camping genoeg privacy, waardoor u zich optimaal kunt ontspannen.

Verblijf op onze schitterende mini camping

Ook heeft de mini camping verschillende activiteiten voor jong en oud die een gevoel van saamhorigheid uitstralen. Zo kunt u er bijvoorbeeld: vissen, zijn er wandel- en fietsroutes en zijn er verschillende bezienswaardigheden te bewonderen. We beschikken over een recreatieruimte met veel faciliteiten zoals een biljart, televisie met groot scherm, waar bijvoorbeeld voetbal gekeken kan worden, audio-apparatuur en verschillende gezelschapspellen. Verder kunt u op de mini camping gezellig barbecueën, is de gastvrijheid zeer goed en is de camping goed te bereiken. Door de vele activiteiten kunt u in korte tijd veel nieuwe mensen leren kennen om uw vakantie nog leuker en gezelliger te maken. Is deze vakantie dé vakantie die bij uw past, boek dan snel en geniet van een welverdiende vakantie die geheel aan uw wensen en behoeften voldoet.

Kies voor groen, gezelligheid en boek bij een van de meest toonaangevende mini campings van Limburg. Oda Hoeve, het adres voor een onvergetelijke vakantie.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen