laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Verblijf op onze minicamping en geniet

Camperen op een minicamping in Limburg is leuk voor jong en oud. De provincie Limburg heeft alles om uw bezoek tot een succes te maken. De prachtige natuur met haar bosrijke omgeving geeft u alle rust die u zoekt. De historische dorpjes laten u kennismaken met de Limburgse gezelligheid. Oda Hoeve in Kessel is een minicamping waar u een heerlijk verblijf zult hebben.

Ontdek de Limburgse cultuur

Onze minicamping in Limburg biedt u diverse mogelijkheden voor recreatie. Zo beschikken wij over een recreatieruimte waar u en andere gasten gezellig samen kunnen komen. Met onze huifkar laten wij u graag het Limburgse landschap zien en ondernemen wij diverse excursies zoals een bezoek aan een paardenmelkerij of een bezoekje aan een ouderwetse bierbrouwerij. Ook bestaat er de mogelijkheid om fietsen te huren, waarmee u heerlijk lange tochten kunt fietsen van het ene dorpje naar het andere. Onderweg geniet u natuurlijk van een stuk échte Limburgse vlaai.

Maak een reservering voor deze zomer

Wilt u genieten van een rustige en knusse vakantie op een kleine camping? Neem deze Limburgse minicamping dan zeker in overweging als u uw vakantiebestemming gaat bepalen. Op deze website kunt u allerlei informatie vinden over de camping zelf en alle bezienswaardigheden in de omgeving. We hopen dat we u binnenkort mogen verwelkomen op Oda Hoeve! Kijk rustig verder op deze website en voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@odahoeve.nl of op telefoonnummer 077-462 13 58.

Minicamping Limburg

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen