laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Welkom op natuurcamping Oda Hoeve

Natuurcamping Oda Hoeve is precies de camping die u zoekt wanneer u van een mooie landelijke omgeving houdt. Wij zijn natuurlijk niet voor niets aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Dit betekent dat onze natuurcamping bij een boerderij ligt, in een mooie natuuromgeving.

Goede sanitaire faciliteiten

Onze natuurcamping is voorzien van de nodige sanitaire faciliteiten, ook voor minder valide personen. De campingplaatsen zijn ruim en hebben een mooie ligging en u heeft uitzicht op het prachtige maasdorp Kessel. Uiteraard zijn de plaatsen op onze bos camping uitgerust met electriciteit, riolering en waterpunten zodat u uw caravan probleemloos aan kunt sluiten.

U hoeft zich niet te vervelen op natuurcamping Oda Hoeve!

Er is een recreatieruimte met gratis draadloze internetverbinding aanwezig op de natuurcamping. Tevens is er daar de gelegenheid om een potje biljart te spelen, of een gezelschapsspel te spelen. Ook is er een jeu de boulesbaan aanwezig op natuurcamping Oda Hoeve, die u ook kunt reserveren.

Wanneer u wilt kunt u altijd meedoen aan een van de vele workshops, excursies of huifkartochten. Onze natuurcamping organiseert zelfs muziekavonden waarop muzikanten live muziek komen maken!

Het belangrijkste aan een natuurcamping

Maar de belangrijkste eis die u stelt aan een natuurcamping is natuurlijk de prachtige omgeving, en dat zit helemaal goed op Oda Hoeve! Voor fietsen en wandelen is bijvoorbeeld meer dan genoeg gelegenheid in de buurt van de natuurcamping. En ook als u recreatief, of fanatiek visser bent dan komt u aan uw trekken, want er is meer dan genoeg gelegenheid op natuurcamping Oda Hoeve! Daarbij komen ook nog eens de prachtige bezienswaardigheden in de omgeving, zoals een oude bierbrouwerij of kasteel.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen