laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

55 plus reizen naar Camping Oda Hoeve

Bent u op zoek naar een vakantie op een rustige camping in Limburg, voor 55 plussers? Dan bent u bij camping Oda Hoeve op het juiste adres. Op onze rustige boerderijcamping kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het stadje Kessel en uw vakantie voor 55 plussers wordt omgeven door natuur. Bij de ouderen/55 plus reizen zijn veel activiteiten en de camping is geschikt voor invalide personen.

Faciliteiten 55 plussers vakanties

Bij camping Oda Hoeve houdt men goed rekening met minder valide personen. Het sanitair is verzorgd en aangepast en op de ruime, rustige camping in Limburg kunnen de ouderen/55 plus bijkomen van hun reizen overdag. De plaatsen hebben elektriciteit, riolering en een watertappunt. Gaat u reizen met een groep ouderen/55 plussers? Dan is de groepsaccommodatie geschikt voor u. Onze 55-plusvakanties bestaan uit gezelligheid: onze rustige camping uit Limburg heeft een grote jeu de boules baan, een biljarttafel, een dartbord, vele gezelschapsspellen en zelfs draadloos internet.

Actieve ouderen/55 plus reizen

Vanuit onze rustige camping in Limburg kunnen 55 plussers vakanties vieren en genieten van prachtige fiets- en wandelroutes. Via het zogenaamde knooppuntensysteem kunnen de ouderen zelf hun routes uitkiezen. Ervaar zelf ook de unieke natuur vanuit onze rustige camping in Limburg! Op camping Oda Hoeve willen wij de 55 plussers met vakanties op onze rustige camping in Limburg laten genieten en zo goed mogelijk vermaken. Daarom kunnen ouderen/55 plussers tijdens hun reizen deelnemen aan workshops, meerdere excursies volgen en een tocht met een huifkar maken. Deze tocht gaat onder andere naar een wijnhuis. Op de rustige camping te Limburg komt ook zo nu en dan een live muziekband.

Reserveer snel op onze rustige camping!

Wil jij de leukste reis van alle ouderen/55 plussers? Neem dan contact met ons op; 55 plussers genieten voluit tijdens hun vakanties op onze rustige camping te Limburg. Boek snel en ervaar de pracht van Limburg!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen