laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Leuke activiteiten voor ouderen

Boerderijcamping Oda Hoeve is ingericht voor ouderen die speciale voorzieningen nodig hebben. De boerderijcamping is rustig en er zijn allerlei activiteiten voor ouderen. Omdat wij senioren een fijne vakantie willen geven zonder zorgen, is er ook activiteitenbegeleiding voor ouderen. Elk seizoen organiseren wij een aantal activiteiten voor op de camping en zo nu en dan trekken wij er ook met iedereen op uit.

Faciliteiten van de boerderijcamping

Oda Hoeve is een rustige, autovrije camping. De auto’s kunt u iets verderop parkeren op een parkeerplaats. Zo kunt u optimaal genieten van de groene omgeving rondom de camping. De verharde campingplaatsen beschikken over elektriciteit, watertappunten en een riolering. Het sanitair is aangepast voor ouderen en mindervaliden. Er zijn genoeg activiteiten voor ouderen op onze camping. Denk bijvoorbeeld aan spellen spellen jeu-de-boules, darten, biljarten en gezelschapsspellen. Ook is er een groot televisiescherm waarop bijvoorbeeld u sport kunt kijken en er is draadloos internet aanwezig. Iedereen kan bij ons gebruik maken van gratis wifi. Zo kunt u zich even terugtrekken en een spelletje doen op uw tablet of het laatste nieuws volgen.

Dagje uit met de ouderen

Er zijn veel activiteiten voor ouderen op camping Oda Hoeve. Hierbij kunt u onder andere denken aan workshops en avonden met livemuziek. Ook buiten de boerderij kunt u deelnemen aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een huifkartocht door de streek. Een heerlijk dagje uit, waarbij we onder andere langs de mooie natuur, een paardenmelkerij, een wijnhuis en een bierbrouwerij komen. Zo ontdekt u met uw leeftijdsgenoten de Limburgse omgeving. Een ander leuk dagje uit is het volgen van mooie fiets- of wandelroutes. U kunt hierbij kiezen uit twee routes die al zijn uitgestippeld, of een route die u zelf kunt bepalen. Wij geven u graag meer informatie!

Ook meedoen met de ouderen activiteiten?

Heeft u zin in een heerlijke vakantie, waarbij u af en toe een leuk dagje uit kunt? Neem dan snel contact met ons op en reserveer een campingplaats. Met onze activiteiten voor ouderen verveelt u zich nooit!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen