laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Camping ingericht voor reizen voor ouderen

Bent u aan het zoeken naar ouderen reizen, maar weet u niet welke reizen geschikt zijn voor u en uw gezelschap? Dan bent u bij camping Oda Hoeve op het juiste adres: wij bieden de leukste reizen voor ouderen aan. Camping Oda Hoeve houdt rekening met ouderen en heeft onder andere het sanitair hierop aangepast. U verblijft tevens midden in de natuur en er zijn veel activiteiten.

Faciliteiten ouderen reizen

Met een prachtig uitzicht op het stadje Kessel kunt u tijdens uw reis genieten van de rust. De campingplaatsen zijn ruim en voorzien van elektriciteit, riolering en een watertappunt. Het sanitair is goed verzorgd en het is bovendien aangepast voor de minder valide personen. Maar de ouderen reizen zijn niet compleet zonder de daarbij behorende ‘ouderenspelen’. Tijdens de vakanties voor ouderen kunt u daarom genieten van jeu de boules, biljart, dart en andere gezelschapsspellen. Ook is er een groot televisiescherm en is er draadloos internet aanwezig. Reist u met een grote groep ouderen? Dan kunt u gebruik maken van de groepsaccommodatie.

Activiteiten reizen voor ouderen

Tijdens de ouderen reizen kunt u deelnemen aan vele activiteiten. Op camping Oda Hoeve organiseren wij meerdere workshops, huifkartochten voor ouderen en zelfs live muziekavonden. Tijdens de ouderenreizen met de huifkar rijden wij langs een paardenmelkerij, wijnhuis en een bierbrouwerij. U kunt de prachtige natuur aanschouwen van het mooie Limburg. Ook kunt u reizen per fiets of wandelend door de natuur. Via het knooppuntsysteem kunt u zelf een geschikte route uitzoeken, of de routes ‘De Agro Tour route Peel en Maas’ of ‘Het Maas-Schwalm-Nettepad’nemen. Tijdens uw reis in Limburg kunt u dus genoeg activiteiten ondernemen!

Reserveer ook een ouderenreis!

De ouderenreizen bij camping Oda Hoeve zitten vaak vol, neem dus snel contact met ons op. U kunt ook de brochure over ouderenreizen bekijken of de film van onze boerderijcamping.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen