laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Overige informatie

In Limburg ligt de boerderijcamping Oda Hoeve. Deze camping bevat alle faciliteiten die u maar wenst en is gevestigd in het plaatsje Kessel. De SVR-camping ligt in een bosrijk gebied waar u kunt genieten van de natuur. Wandel- en fietsroutes zijn dan ook veelvuldig aanwezig.

Workshops & activiteiten

Op onze mini camping in Limburg worden diverse workshops en activiteiten aangeboden waaraan u kunt deelnemen. Deze workshops zijn zeer divers en uitdagend. Kortom, u hoeft zich op zorgboerderij Oda Hoeve niet te vervelen. Naast deze workshops bieden wij u de mogelijkheid om meer van de natuurrijke omgeving te zien door middel van een van de excursies die worden georganiseerd. Daarnaast willen wij onze gasten natuurlijk mooie avonden bezorgen door middel van livemuziek van locale muzikanten onder het genot van een hapje en een drankje. Zoals u kunt lezen hebben wij u meer te bieden dan enkel een campingplaats waar u kunt genieten van de rust en de omgeving.

Fiets- en wandelroutes

In de schitterende en rustgevende omgeving van deze boerencamping kunt u gebruik maken van diverse fiets- en wandelroutes. De routes zijn stuk voor stuk verschillend en hebben allemaal een andere lengte. Wanneer u deze routes heeft gelopen of gefietst zult u een heel andere kijk hebben op het mooie en natuurrijke Limburg. Als u niet van wandelen of fietsen houdt, bestaan er ook mogelijkheden om in de nabije omgeving te vissen. Camping Oda Hoeve organiseert vis-arrangementen bij een nabij gelegen forellenvijver, waarna we gezamenlijk op de camping de gevangen vis gaan roken en nuttigen.

Aangesloten bij SVR-campings

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken of contact met ons opnemen. Boerderijcamping Oda Hoeve heeft namelijk nog veel meer te bieden. Onze seniorencamping is een autovrije camping in Limburg. U bent bij ons verzekerd van een kleine, sfeervolle camping volgens de richtlijnen van de SVR. Meer informatie over SVR-campings vindt u hier: camping SVR.

Heerlijk tot rust komen

Onze recreatiecamping Oda Hoeve heeft naast het mooie kampeerterrein tevens een ruime groepsaccommodatie. Onze kleine camping is dankzij de omgeving misschien wel één van de mooiste kleine campings van Zuid-Nederland. De ideale locatie voor een rustige kampeervakantie: een kleine groene camping bij de boer in de schitterende natuur van Limburg. Wij nodigen u graag uit om bij ons te komen kamperen!

Geniet optimaal van de Limburgse natuur

Natuurcamping Oda Hoeve beschikt over alle faciliteiten voor een rustige vakantie, waar u ook van alles kunt ondernemen. U vindt ons in het zuiden van Nederland in Kessel. Met deze centrale ligging bevindt de camping zich in de buurt van Roermond, Venlo, Venray en Weert. Deze steden liggen op korte afstand van onze mini camping / seniorencamping en onze groepsaccommodatie, waardoor u ons ook kunt beschouwen als recreatiecamping. Er is genoeg te doen in de omgeving en op de camping zelf.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

Wij hopen u hiermee een duidelijk beeld van onze boerderijcamping te hebben geschetst. Mocht u vragen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen