Gratis WiFi SVR camping CC card

Camping met privé sanitair

Wil je er lekker tussenuit, maar beschik je niet over een camper met eigen sanitair? Vanaf zaterdag 6 juni kunnen wij onze gasten privé sanitair aanbieden. Dit sanitair is aanbevolen door de SVR en voldoet aan álle richtlijnen van de gemeente Peel en Maas en het RIVM. Het privé sanitair bestaat uit een losse toiletcabine die bij de plek geplaatst kan worden. De douchecabine staat op een centrale plek. Uiteraard zijn de toilet- en douche cabine afsluitbaar en beschikken deze over een eigen sleutel. In de cabines zijn desinfecterende middelen en toiletpapier aanwezig. De kosten van het privé sanitair zijn €16.50,- bovenop de dagprijs.

>> Let op: het privé sanitair is te huur voor minimaal 1 week. In overleg kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn voor de huur korter als een week.

Rustieke camping in de natuur

Onze camping is uitermate geschikt om lekker te genieten van de natuur, rust en wandel- en fietsroutes. Camping Oda Hoeve bevindt zich dichtbij de natuur en ligt op slechts 1 kilometer afstand van de Maas. Daarbij liggen er rondom de camping prachtige natuurgebieden en bosrijke omgevingen, de omgeving verleent zich hierdoor perfect om te kunnen genieten van absolute rust. Daarnaast zijn wij, als camping met privé sanitair, aangesloten bij de SVR (Stichting Vrij Recreatie) en voldoen wij aan álle kwaliteitseisen van deze stichting.

Direct reserveren of nog vragen? 

Wilt u er even tussenuit en is onze gemoedelijke seniorencamping met privé sanitair perfect? Reserver dan snel, want vol=vol. Heeft u echter nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

Direct reserveren

Heeft u vragen of wenst u een boeking reserveren?
Vul dan zo volledig mogelijk onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

U komt met een:
Bent u een ACSI lid?
Bent u een SVR lid?
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen
Maandarrangement Oktober!!