laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Recreatiecamping Oda Hoeve

In een recreatie camping zoekt u natuurlijk een ruime campingplaats, met een goede ligging en een prachtige omgeving. Daarom is recreatie camping Oda Hoeve precies de recreatiecamping waar u naar op zoek bent, want wij voorzien u van zowel de nodige faciliteiten, als de mooi meegenomen extra`s.

Kamperen bij de boer op recreatie camping Oda Hoeve!

Recreatiecamping Oda Hoeve is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie (SVR). Dat wilt zeggen dat onze recreatiecamping in een mooie landelijke omgeving ligt, en er een boerderij aanwezig is vlak naast de camping. Ook zijn er de nodige sanitaire voorzieningen inclusief wc`s en douches voor mindervaliden.

Bovendien zijn er ter recreatie natuurlijk ook de nodige voorzieningen op onze recreatiecamping. Zo is er bijvoorbeeld een recreatieruimte met daarin een biljarttafel, een groot tv-scherm zodat er bijvoorbeeld voetbal gekeken kan worden, en een audioinstallatie. Ook kunt u gebruikmaken van de gezelschapsspellen en de gratis wifiverbinding wanneer u op de recreatie camping verblijft en is er een jeu de boules baan die u kunt afhuren. Onze recreatiecamping kan dan ook bestempelt worden als een bejaarden vakantieboerderij.

Bent u toe aan ouderwetse gezelligheid?

Gezelligheid maakt u natuurlijk zelf, maar bij recreatie camping Oda Hoeve kunt u meedoen aan de verschillende workshops en excursies. Ook kunt u meegaan met een huifkartocht of eens komen kijken op een van de muziekavonden tijdens uw verblijf op onze recreatiecamping. Want daar komen vaak plaatselijke muzikanten zoals de boerenkapel spelen.

Een onvergetelijke vakantie bij Oda Hoeve

Als u op zoek bent naar een recreatiecamping voor senioren, dan zoekt u in feite een mooie omgeving. Dan zit u bij Oda Hoeve op de juiste plek. U kunt namelijk mooi fietsen en wandelen op een van de vele tochten door de prachtige landelijke omgeving in de buurt van natuurgebied Slawin. Maar ook voor de hobby- en sportvissers onder ons zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt van onze recreatiecamping.

Wilt u weten wat u nog meer kunt beleven op of nabij onze camping? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen