laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Geniet van onze rustieke camping

Op een rustieke camping kunt u zich heerlijk terugtrekken met uw partner, familie en/of kinderen. Kleinschaligheid is het sleutelwoord. Hoewel er voldoende te doen is op en rondom de camping, kunt u zich ook in alle rust en ruimte terugtrekken om te genieten van de omgeving. Als u van rust en natuur houdt, kunt u dus het meest genieten op een kleinschalige, rustieke camping zoals Oda Hoeve.

Kleinschalig betekent echter niet dat u weinig plaats heeft bij uw campingplaats. Integendeel, rustieke campings bieden in de meeste gevallen juist méér plaats. Zo heeft u voldoende ruimte om in alle privacy te genieten van elkaar en de rust om u heen. Andere campingbezoekers vinden net zoals u rust en privacy belangrijk bij hun kampeervakantie. Daarom kunt u bij Oda Hoeve terecht voor een ruime standplaats op een rustieke camping.

Rustieke campings: nabij de natuur

Naast kleinschaligheid en veel ruimte per campinggast, kenmerken rustieke campings zich door hun ligging nabij de natuur. In de natuur kunt u namelijk het allerbest tot rust komen, omdat u hier niet continu geprikkeld wordt door allerlei beelden en geluiden. Ook camping Oda Hoeve bevindt zich dichtbij de natuur, op slechts 1 km afstand van één van de mooiste stukken natuur in Limburg. De Oda Hoeve ligt namelijk op 1 km van de Maas. Hier levert het kabbelende water een bijdrage aan uw welverdiende rust!

Persoonlijk

Een ander kenmerk van de rustieke camping Oda Hoeve is de persoonlijke benadering. Wij, Ine en Harry Willems, zijn al ruim vijftien jaar eigenaar van onze boerencamping achter onze eigen woning. We kennen de omgeving dan ook tot in de puntjes en wij worden dolenthousiast als we u mogen informeren over de prachtige Limburgse omgeving, die u nabij onze rustieke camping kunt vinden. Neem dan ook zeker contact met ons op bij eventuele vragen!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen