077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Senioren camping

Als u op zoek bent naar een prachtige seniorencamping met alle faciliteiten die u wenst, dan zit u bij Oda Hoeve helemaal goed. Deze camping is gelegen in de rustieke Limburgse plaats Kessel. Kessel is een dorpje omringd door schitterende natuur en vele bossen. Ontkom even aan de dagelijkse sleur en loop een van de mooie wandelroutes of kies voor een fietstocht door het natuurgebied. Naast dat u op onze senioren camping de rust van de natuur kunt ervaren, is het ook mogelijk deel te nemen aan activiteiten en workshops die we op de camping organiseren. Oda Hoeve is perfect voor een senioren vakantie!

Neem deel aan de activiteiten op het kampeerterrein

De workshops die onder meer op het kampeerterrein worden georganiseerd, zijn uitdagend en divers zodat er voor iedereen een geschikte activiteit te vinden is. Verder is het mogelijk mee te lopen met de werkzaamheden die allemaal plaatsvinden op de boerderij. Veel mensen kiezen voor boerencampings in Zuid-Limburg, maar ook op onze seniorencamping in Midden-Limburg hoeft u zich niet te vervelen. We bieden de mensen die kiezen voor senioren reizen een extra mogelijkheid aan wat betreft workshops op de onze camping. U kunt namelijk deelnemen aan een excursie in het natuurgebied waarbij er wordt genoten van het prachtige groen. Naast workshops verzorgen wij leuke avondinvullingen met bijvoorbeeld livemuziek door muzikanten uit de omgeving. Hierbij wordt natuurlijk een hapje en drankje geserveerd. Wij willen er op boerderijcamping Oda Hoeve voor zorgen dat senioren een geweldige kampeervakantie hebben.

Geniet van uw oude dag op onze seniorencamping

Op onze 50+ camping kan er worden genoten van de rust in de provincie Limburg. Het is een perfecte plek voor ouderen/55 plus reizen. Het is ook mogelijk om uw vakantie wat actiever te maken door te kiezen voor een mooie wandelroute. Er liggen in de omgeving een groot aantal routes die heerlijk zijn om te bewandelen tijdens een zonnige dag. Houdt u meer van fietsen, dan kiest u voor een van de fietsroutes in de omgeving. Deze routes hebben verschillende lengtes, waardoor u kunt kiezen voor een dagtochtje of voor een paar uurtjes genieten van de frisse lucht. Heeft u een voorkeur voor rustige activiteiten, dan is vissen in een forellenvijver een perfecte oplossing. Hier kunt u gebruik maken van het vis-arrangement dat wij bij seniorencamping Oda Hoeve aanbieden. Dit arrangement houdt in dat u eerst forellen gaat vangen, waarna we deze samen zullen roken en nuttigen.

Kies voor 50+ camping Oda Hoeve

Onze 50+ camping is autovrij en gelegen tussen boerderijen. Oda Hoeve is een echte boerderijcamping, waar u kunt ontdekken wat er allemaal nodig is om de producten te produceren die we dagelijks nuttigen zoals eieren, melk en vlees. De camping is kleinschalig en er heerst een gezellige sfeer. Het is de perfecte plek om te genieten van uw oude dag en helemaal tot rust te komen. Heeft u interesse in een plaats op onze rustige camping dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

 

Maandarrangementen April en September klik hier