laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Groen kamperen voor senioren

Camping Oda Hoeve is een boerencamping die is ingericht voor senioren. De boerderijcamping is voorzien van alle gemakken en de leukste activiteiten en bezienswaardigheden. Bovendien is Oda Hoeve een van de groene natuur campings voor senioren in Limburg waarbij u uitkijkt op het prachtige stadje Kessel. Op deze camping kunnen senioren groen kamperen: u bent omgeven door de groene natuur in het bekende Limburg.

Kies voor actieve uitstapjes

De leukste camping van alle groene natuurcampings voor senioren in Limburg is Oda Hoeve. De camping ligt namelijk dichtbij de Heldense Bossen en natuurgebied Slawin. Senioren kunnen dus écht groen kamperen op de camping achter de boerderij, waar we asperges en prei telen. Er zijn genoeg fiets- en wandelroutes in de prachtige natuur. Via het zogenaamde knooppunten-systeem kunnen senioren de groene natuur buiten de camping aanschouwen via een zelf uitgestippelde route. Ook kan er tijdens het groen kamperen van senioren in de omgeving gevist worden in de vele prachtige wateren.

De campingplaats

Een andere maatregel voor senioren groen kamperen is dat de camping autovrij is. De parkeerplaats is iets verderop, op hetzelfde nummer als de campingplaats. Verder zijn er ruime campingplaatsen in de groene natuur en beschikt iedere campingplaats in het bos over elektriciteit, een riolering en een watertappunt. Vanuit de groene natuur camping voor senioren bent u zo in Kessel voor uw boodschappen.

Activiteiten groen kamperen

Er zijn veel activiteiten voor senioren om de groene natuur van de campings in Limburg te verkennen. Wij organiseren huifkartochten door de groene natuur, maar u kunt ook deelnemen aan workshops. Verder kunnen senioren in de buitenlucht genieten van een potje jeu de boules en zijn er ook activiteiten binnenshuis, zoals darten, biljarten, gezelschapsspellen en draadloos internet.

Reserveer bij groene camping voor senioren!

Wilt u groen kamperen met senioren? Neem dan snel contact op met Oda Hoeve. De groene natuur campingsplaatsen zijn aangepast voor de minder valide personen en u kunt heerlijk tot rust komen tijdens het kamperen in de groene natuur. Jaarlijks keren er vele senioren naar ons terug!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen