laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Senioren reizen naar Camping Oda Hoeve

Er zijn veel seniorenreizen in Limburg, waardoor u misschien moeite heeft met het vinden van een reis die precies op uw wensen aansluit. Als u echter camping Oda Hoeve heeft gezien, heeft u zeker geen twijfels meer! Wij bieden de leukste senioren reizen aan van Limburg. U verblijft in de prachtige Limburgse natuur, waar u tot rust kunt komen. Op SVR camping Limburg camping Oda Hoeve zijn de voorzieningen aangepast voor senioren, zodat u zich tijdens uw vakantie nergens druk over hoeft te maken.

Faciliteiten op de camping tijdens seniorenreis

Tijdens uw seniorenreis kunt u genieten van de stilte en rust op onze camping. De camping is autovrij; de auto kunt u verderop parkeren op een parkeerplaats. De kampeerplaatsen beschikken over elektriciteit, riolering en een watertappunt. Daarnaast zijn de kampeerplaatsen allemaal verhard, zodat uw caravan of camper niet in het zand weg kan zakken. Bovendien is het sanitair aangepast aan mindervalide ouderen en kunt u tijdens het verblijf aan veel activiteiten deelnemen.

De senioren reizen zijn voorzien van de leukste ‘ouderenspelen’. Denkt u bijvoorbeeld aan jeu de boules, biljarten, darten en andere gezelschapsspellen. Tevens hebben wij een groot televisiescherm in onze recreatieruimte, zodat u sport kunt kijken. Ook is er draadloos internet aanwezig. U kunt gratis gebruik maken van wifi op de camping. Seniorenreizen met grote groepen kunnen verblijven in onze groepsaccommodatie. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Activiteiten op camping Oda Hoeve

In Limburg kunt u verschillende activiteiten ondernemen tijdens uw reis. U kunt op onze seniorencamping deelnemen aan workshops, er zijn live muziekavonden en u kunt meereizen in een huifkartocht voor senioren door Limburg. Met deze huifkartocht rijden wij langs een wijnhuis, bierbrouwerij en paardenmelkerij. Wandelt of fietst u liever door de natuur van Limburg? Er zijn twee bekende fiets- en wandelroutes door het Limburgse land, maar u kunt ook zelf een geschikte route uitzoeken met behulp van het knooppuntensysteem. Bij onze senioren reizen hoeft u zich nooit te vervelen.  

Reserveer uw seniorenreis in Limburg

De seniorenreizen bij Oda Hoeve zijn snel volgeboekt, dus het is slim meteen contact op te nemen. Bekijk ook eens de brochure over senioren reizen in Limburg!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen