laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Vakantie speciaal voor senioren

Senioren hebben andere behoeften dan jongeren. Dit geldt op verschillende vlakken, waaronder vakanties. Er zijn daarom seniorenreizen en -accommodaties met speciale voorzieningen voor ouderen. Een senioren vakantie is erop ingericht om ouderen zo goed mogelijk te voorzien in hun behoeften. Er wordt gezorgd voor voldoende activiteiten, maar daarnaast ook voldoende rust en comfort. Er zijn talloze senioren vakanties, maar voor de natuur is Limburg een ware topper.

Senioren vakantie in Limburg

De provincie Limburg ligt in het zonnige zuiden van Nederland en staat bekend om het bourgondische leven, de mooie natuur, de rust en de boerderijen. Limburg heeft veel groen, waarvan u optimaal kunt genieten met tijdens een van de fiets- en wandelroutes. Ook komt u veel grote boerderijen tegen, waar de producten worden bereid die u in de supermarkt tegenkomt. Een excursie naar een boerderij is leuk en erg leerzaam!

Vakantie voor ouderen

Oda Hoeve combineert het beste van Limburg met de eisen die worden gesteld aan een senioren vakantie. Daarmee is het een uitermate geschikte vakantiebestemming voor oudere reizigers. U verblijft midden in de natuur op een boerderij, vanwaar u talloze activiteiten kunt gaan ondernemen. Deze activiteiten verschillen van workshops tot huifkartochten en van excursies tot muziekavonden. U hoeft zich dus geen moment te vervelen!

Seniorenvakantie boeken

Bent u op zoek naar een geschikte seniorenvakantie met voldoende rust en activiteiten? Dan is een vakantie bij Oda Hoeve wellicht iets voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op of download de brochure van onze website. We heten u graag welkom op onze camping.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen