laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Camping speciaal voor senioren

Onze camping is speciaal bedoeld voor senioren. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat zij de mogelijkheid krijgen om van de rust en ruimte te kunnen genieten die zij verdiend hebben. Daarom is onze seniorencamping voorzien van alle gemakken voor senioren en heeft de camping al het nodige comfort te bieden. Met toewijding en begrip voor de behoeften van onze seniorengasten, streeft Oda Hoeve ernaar de seniorencamping tot in de kleinste details te verzorgen, zodat onze oudere gasten niets tekortkomen. Daarom wordt er door Oda Hoeve erg op de details van de seniorencamping gelet en wordt ervoor gezorgd dat de ouderen niets ontbreekt. Zo wordt er extra aandacht besteed aan de mindervaliden. Het sanitair en de faciliteiten zijn aangepast op mindervaliden en goed bereikbaar voor iedereen. Onze faciliteiten zijn dus aangepast op onze doelgroep, waardoor u niets tekort komt.

Natuur waarvan genoten zal worden

Naast alle faciliteiten die de seniorencamping u te bieden heeft, is ook de omgeving van Oda Hoeve erg bijzonder en zeker de moeite waard om te bewonderen. Deze 50+ camping ligt namelijk in een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied Slawin en de Heldense bossen. Veel vakantiegangers die naar onze 50 plus camping komen genieten van de rust en de ruimte die we te bieden hebben. Ook zijn er vele bezienswaardigheden in de omgeving, die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. U kunt gebruikmaken van de wandel- en fietsroutes die u naar deze bezienswaardigheden zullen leiden. Voor senioren is Oda Hoeve een perfecte plek om tot rust te komen en tevens te genieten van het mooie Limburgse landschap. Naast de fiets- en wandelroutes kunt u ook deelnemen aan een van onze gezellige excursies. Zo worden er regelmatig uitstapjes georganiseerd, bijvoorbeeld naar een bierbrouwerij of wijnhuis. Deelnemen aan zo`n excursie is overigens niet verplicht, maar geheel op vrijwillige basis. Het is immers uw vakantie en u mag volop genieten van alles wat u leuk vindt.

Geniet van uw oude dag

Oda hoeve richt zich speciaal op de senioren en het is een kleine camping die erg rustig is. Dit houdt in dat alle activiteiten en voorzieningen zijn afgestemd op de behoeftes van deze doelgroep. Op 50 plus camping Oda Hoeve kunt u in alle rust genieten van uw oude dag. In de jaren na uw werkzame leven is het moment aangebroken om volop te genieten van alle vrije tijd die u nu kunt spenderen aan kostbare momenten met uw kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie. Maar het is natuurlijk ook erg belangrijk dat u genoeg tijd voor uzelf neemt. En daar zijn wij voor. Op de seniorencamping kunt u in alle rust genieten van al het moois dat de Limburgse natuur u te bieden heeft. Doe de dingen die u leuk vindt en geniet met volle teugen van de fiets- en wandelroutes of onze excursies. Daarnaast kunt u samen met alle andere gasten gebruikmaken van onze recreatieruimte en worden er geregeld muziekavonden georganiseerd op onze seniorencamping. Meer informatie over de activiteiten kunt u op deze website vinden. Als u toch nog ergens vragen over heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via info@odahoeve.nl of via het telefoonnummer 077-462 13 58.

Seniorencamping Oda Hoeve

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen