laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Een camping aangesloten bij de SVR

Een SVR-camping staat voor een camping die is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Een SVR camping betekent kamperen bij de boer. Vrij recreëren tussen de weilanden en de bossen. Bij kleine camping Oda Hoeve kunt u genieten van de rust en de natuur in het Limburgse land. Onze camping in het Limburgse Kessel is een erkende SVR-camping, waar u kunt genieten van al het moois en de Limburgse gezelligheid.

Vakantie op een SVR-camping in Limburg

Oda Hoeve is voorzien van alle moderne faciliteiten die u van een camping kunt verwachten. Schone en goed onderhouden toiletten zijn bij ons vanzelfsprekend. Vanuit camping Oda Hoeve kunt u ook deelnemen aan excursies. Met onze ruime comfortabele huifkar (30 personen), laten wij u graag de omgeving zien. We stoppen bij een aantal leuke bezienswaardigheden, zoals een paardenmelkerij en bierbrouwerij.

Geniet van alle faciliteiten op SVR-camping Oda Hoeve

Op deze website geven wij u meer informatie over Oda Hoeve. Daarnaast leest u hier alles over de omgeving, zoals fiets- en wandelroutes en andere bezienswaardigheden in de omgeving. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@odahoeve.nl of bel ons op 077-462 13 58.

SVR camping Oda Hoeve
 

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen