077-462 13 58 info@odahoeve.nl
Lettergrootte - Normaal +

Svr camping

Een SVR-camping staat voor een camping die is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Een SVR camping betekent kamperen bij de boer. Vrij recreƫren tussen de weilanden en de bossen. Bij Oda Hoeve kunt u genieten van de rust en de natuur in het Limburgse land. Onze camping in het Limburgse Kessel is een erkende SVR-camping, waar u kunt genieten van al het moois en de Limburgse gezelligheid.

Vakantie op een SVR-camping in Limburg

Oda Hoeve is voorzien van alle moderne faciliteiten die u van een camping kunt verwachten. Schone en goed onderhouden toiletten zijn bij ons vanzelfsprekend. Vanuit camping Oda Hoeve kunt u ook deelnemen aan excursies. Met onze ruime comfortabele huifkar (30 personen), laten wij u graag de omgeving zien. We stoppen bij een aantal leuke bezienswaardigheden, zoals een paardenmelkerij en bierbrouwerij.

Geniet van alle faciliteiten op SVR-camping Oda Hoeve

Op deze website geven wij u meer informatie over Oda Hoeve. Daarnaast leest u hier alles over de omgeving, zoals fiets- en wandelroutes en andere bezienswaardigheden in de omgeving. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@odahoeve.nl of bel ons op 077-462 13 58.


 

 

Maandarrangementen April en September klik hier