laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

SVR camping Limburg: Oda Hoeve

Kiest u er voor om op vakantie te gaan bij een SVR camping in Limburg, dan bent u verzekerd van een gezellig en fijn verblijf op een camping bij een boerderij. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en betekent kamperen bij de boer. Vrij recreëren tussen de weilanden en de bossen. Er zijn verschillende campings in Europa aangesloten bij de SVR, waar camping Oda Hoeve er één van is. Bij kleine camping Oda Hoeve kunt u genieten van de rust en de natuur in het Limburgse landschap. Onze camping Kessel Limburg is een erkende SVR camping, waar u kunt genieten van al het moois en de Limburgse gezelligheid.

SVR kamperen bij camping Oda Hoeve

SVR kamperen heeft veel voordelen. Het kan een geweldige manier zijn om te ontspannen en contact te maken met de natuur, weer op te laden en tijd door te brengen met vrienden en familie. Kamperen stelt ons in staat om even weg te zijn van de drukte van alledag en iets unieks te beleven. SVR kamperen bij Oda Hoeve biedt niet alleen de mogelijkheid tot ontspanning, maar biedt ook voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het kan ook een geweldige manier zijn om aan lichaamsbeweging te doen. Ontdek de vele wandelroutes in de prachtige natuur in en rondom Kessel. Bovendien is kamperen een goede manier om kinderen over de natuur en waardering voor het buitenleven bij te brengen. Dus als u op zoek bent naar een leuke en gezonde manier om van het buitenleven te genieten, dan is SVR kamperen een uitstekende optie.

Onze SVR camping Kessel Limburg

SVR camping Oda Hoeve staat bekend om haar gastvrijheid en is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Daarnaast staat onze camping bekend om de uitstekende voorzieningen. Zo is onze camping voorzien van alle moderne faciliteiten die u van een camping kunt verwachten. Schone en goed onderhouden toiletten zijn bij ons dan ook vanzelfsprekend. Daarnaast kunt u, in tegenstelling tot andere campings, bij ons gebruik maken van vele luxe faciliteiten. Zo kunt u over ons hele terrein gebruik maken van draadloze wifi. Daarnaast zijn de verharde en ruime campingplaatsen voorzien van een stroomvoorziening en een aansluitbare riolering. 
SVR camping Oda Hoeve

Te doen rondom onze camping Limburg

Vanuit SVR camping Limburg Oda Hoeve kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Zo kunt u een mooie fiets- of wandeltocht maken, maar kunt u ook een bezoek brengen aan het nabijgelegen Venlo of Roermond. Laat u verrassen door de mooie Limburgse natuur rondom onze SVR camping aan de Maas. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende excursies die door ons georganiseerd worden. Met onze ruime comfortabele huifkar (30 personen), laten wij u graag de omgeving zien. We stoppen bij een aantal leuke bezienswaardigheden, zoals een paardenmelkerij en bierbrouwerij.

Geniet van alle faciliteiten op camping Oda Hoeve

Wilt u verzekerd zijn van een plek op onze SVR camping Limburg? U kunt heel eenvoudig een campingplaats reserveren via onze website. Daarnaast kunt u op deze website meer informatie over SVR camping Oda Hoeve vinden. Ook leest u hier alles over de omgeving, zoals fiets- en wandelroutes en andere bezienswaardigheden in de omgeving. Ontvangt u graag meer informatie? Neem contact met ons op via info@odahoeve.nl of bel ons op 077-462 13 58.

Wacht niet langer, pak uw kampeerspullen en maak u klaar voor wat frisse lucht op onze SVR camping Limburg aan de Maas!

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen