laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Wandel of fiets in de prachtige natuur

 

Knooppunten                                             
Het Knooppuntensysteem: een nieuwe manier van bewegwijzeren

Uit België is een alternatieve manier van bewegwijzeren komen overwaaien: het knooppuntennetwerk voor fietsroutes. Het bestaat uit een fijnmazig netwerk van rustige wegen die bij elkaar komen in genummerde knooppunten. Met dit systeem kunt u zelf een route uitstippelen van knooppunt naar knooppunt.

Wat is KnopenLopen

Knopen lopen in omgeving Kessel

Knopen Lopen is een wandelroutenetwerk in de gemeente Peel en Maas met  knooppunten. Via deze knooppunten kunt u uw eigen route uitstippelen. Het netwerk bestaat uit 350 km wandelpaden die tweezijdig zijn bewegwijzerd.

Knooppunt 5

Voor meer routes zie hier onder.

 

Agro Tour Logo
De Agro tour route Peel en Maas

Sinds juni 2003 is er in Midden-Limburg een erg mooie route aangelegd namelijk "De Agro Tour Route". Dit is een agrarische fietsroute van in totaal zo’n 75 km (keuze uit drie rondjes van ieder ongeveer 25 km) gebaseerd op het bestaande knooppuntennetwerk. Er doen 38 agrarische bedrijven aan mee, 18 bedrijven zijn ook te bezoeken.
Er staan informatiebordjes bij gewaspercelen over de verschillende gewassen, er is een zeer professionele routekaart te koop via de VVV’s in het gebied voor € 2 per stuk. Deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan een eenduidige vlag met Agro Tour Route Logo.
De route loopt tussen Venlo en Roermond aan de oostzijde van de Maas.

       

Maas-Schwalm-Route
Het Maas-Schwalm-Nettepad
Dit pad is een grensoverschrijdend streekpad in Midden-Limburg (bij Roermond en Venlo) en Duitsland, in het Natuurpark Maas-Schwalm-Nette. De route voert langs riviertjes, meertjes, broekbossen, watermolens, burchten, onbekende stadjes, indrukwekkende hoeven en kloosters, o.a. door het Nationaal Park Meinweg en door de beekdalen van Roer, Nette en Schwalm. Bijzonder aan dit pad is de ‘driehoeksknooppuntenstructuur’ die talloze combinaties mogelijk maakt.

Kaarten voor deze routes zijn verkrijgbaar op de camping.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen