laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Wandel of fiets in de prachtige natuur

Wilt u wandelen of fietsen in de prachtige natuur van Limburg? Dan kunt u op onze camping verschillende routes vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van De Agro Tour Route of het Maas-Schwalm-Nettepad?                                        

Het Knooppuntensysteem: een nieuwe manier van bewegwijzeren

Uit België is een alternatieve manier van bewegwijzeren komen overwaaien: het knooppuntennetwerk voor fietsroutes. Het bestaat uit een fijnmazig netwerk van rustige wegen die bij elkaar komen in genummerde knooppunten. Met dit systeem kunt u zelf een route uitstippelen van knooppunt naar knooppunt.

Knooppunten

 

Wat is KnopenLopen?

Knopen Lopen is een wandelroutenetwerk in de gemeente Peel en Maas met  knooppunten. Via deze knooppunten kunt u uw eigen route uitstippelen. Het netwerk bestaat uit 350 km wandelpaden die tweezijdig zijn bewegwijzerd.

Knopen lopen in omgeving Kessel  Knooppunt 5

 

 

 

 

 

 

 

De Agro tour route Peel en MaasAgro Tour Logo

Sinds juni 2003 is er in Midden-Limburg een erg mooie route aangelegd namelijk "De Agro Tour Route". Dit is een agrarische fietsroute van in totaal zo’n 75 km (keuze uit drie rondjes van ieder ongeveer 25 km) gebaseerd op het bestaande knooppuntennetwerk. Er doen 38 agrarische bedrijven aan mee, 18 bedrijven zijn ook te bezoeken.                             

Er staan informatiebordjes bij gewaspercelen over de verschillende gewassen, er is een zeer professionele routekaart te koop via de VVV’s in het gebied voor € 2 per stuk. Deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan een eenduidige vlag met Agro Tour Route Logo. De route loopt tussen Venlo en Roermond aan de oostzijde van de Maas.

 

 

 

 


Het Maas-Schwalm-Nettepad

Dit pad is een grensoverschrijdend streekpad in Midden-Limburg (bij Roermond en Venlo) en Duitsland, in het Natuurpark Maas-Schwalm-Nette. De route voert langs riviertjes, meertjes, broekbossen, watermolens, burchten, onbekende stadjes, indrukwekkende hoeven en kloosters, o.a. door het Nationaal Park Meinweg en door de beekdalen van Roer, Nette en Schwalm. Bijzonder aan dit pad is de ‘driehoeksknooppuntenstructuur’ die talloze combinaties mogelijk maakt.

Maas-Schwalm-Route

 

 

 

 

 

 

Kaarten voor deze routes zijn verkrijgbaar op de camping.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen